Vart tog värmen vägen?

Brrrr, idag är det bara +4 grader ute och solen finns där någonstans bakom alla molnen som täcker i stort sett hela himlen. Läste någonstans att det i år skulle kunna bli en repris av 2018:s värme.....men, det känns det absolut inte som idag i allafall, brrrrr.
 
 
Nästan all snö är borta nu och det känns så skönt. Den snön som ligger kvar är de snöhögar som skottats under vintern och på skuggiga platser.....men, snart är även det ett minne blott. Men, med att snön försvinner så ser man även allt grus/sten som hamnat på gräsmattan efter vinters snöskottning med traktorn. Så om vädret tillåter så kommer det troligtvis bli en massa krattande nu i helgen.
 
 
Isen ligger fortfarande kvar på vissa ställen på Täfteåsjön och det är högvatten så det räcker och blir över. Men, isen blir bara mörkare och mörkare för varje dag.....så snart kan vi sjösätta båten igen.
 
 
Bus på gården när vi kommer hem från promenaden....precis som vanligt med andra ord. Maya börjar leka och sedan ta Kira över leksaken.....som vanligt alltså....hahahaha. Tänk att dessa hemmagjorda leksaker är de allra bästa....