Nostalgitripp....

Allmänt | | Kommentera |

Bakning...


(23/2-12)

Jocke har bakat <3

Han gjorde två kladdkakor och en björnakaka. Den ena kladdkakan smakade vi av på kvällen - MUMS! De andra två skulle han ha med sig som fredagsfika på sitt jobb, det var hans tur att fixa fika. Det är sexigt med en karl i köket.....hahahhaha!

Den andra kladdkakan ska vi mumsa på ikväll när Izabell kommer och hälsar på!

 

 

 
 
 
 
 
 Detta var när kladdkakan vispades ihop!
Recept & annat gott | | En kommentar |

Hundbur...

Den 12 december beställde jag en dubbelbur från en hemsida som verkade tillförlitlig. Vi betalade i förskott, genom att då skulle vi slippa fraktkostnaderna och få ett bättre pris på buren.

Från början så var han väldigt snabb med att svara på våra mail och kändes trovärdig. Men, sedan började mardrömmen för oss. Så fort vi lagt in beställningen och skickat pengar för buren.....ja, då slutatde han att svara snabbt på våra mail. Det kunde ta dagar innan vi fick svar från honom. Senaste mailet vi skickade var i måndags (alltså 4 dagar sedan), fortfarande inget svar. Det telefonnummer som står på hemsidan, det svarar han inte alls på. Vi har försökt ringa honom i tre veckor, alla olika tider på dygnet. Man kommer till en telefonsvarare och man talar in sitt meddelande. Men, tror ni han ringer upp....NEJ!!!

Har fortfarande inte fått någon bur (även fast det står på hemsidan att leveranstiden är 3-4 veckor), bara en massa otroligt dumma bortförklaringar om varför buren inte har levererats. Buren ska bara lackas, har ni inte fått den än, den har kommit bort i frakten, den ska lackas om igen, att den är skickad och måste ha kommit bort igen... osv.

Har varit i kontakt med fler som beställt från denna hemsida, och de känner sig precis lika lurade som mig!

Vi som bara ville att våra hundar ska åka säkert och tryggt i bilen....och så allt detta helvete!

Vi kommer att fortsätta med att kontakta honom tills vi fått våra pengar tillbaka + polisanmäla!

Ett tips från mig: Kontrollera företaget innan NI beställer någonting!

Förstår han inte att man inte kan ta betalt för en vara och sedan inte skicka den?????

Efter många om och men har vi äntligen fått våra pengar tillbaka för buren. Otroligt skönt att nu få slippa allt detta elände. Nu är bara frågan.....vart köper man en bur till bilen??? Har blivit väldigt avskräckt av at handla via Internet......vem kan man lita på? Något tips????

På grund av hot om polisanmälan från tillverkaren/näringsidkaren av hundburen så har vi fått lov att ta bort de kommentarer som har haft hans förnamn med i texten. Enligt honom och hans jurist så strider detta mot PUL (personuppgiftslagen). De menade att enbart genom hans förnamn så kunde bloggläsare och Internetanvändare veta exakt vem vi skrev om....Hmmmm????

Gör man en Google sökning på hans förnamn så får man över 50 000 000 träffar, samt att i Sverige finns det över 100 000 personer som har detta som sitt namn.

Om ni vill fortsätta kommentera.....skriv inte något namn varken på honom eller hans företag, kommer inte kunna publicera dessa.Allt om hundar | | 14 kommentarer |
Upp