Nyårsafton...

Då var det den sista dagen på det gamla året. Tänk, vad 2011 gått fort, har knappt hunnit med. Har snart bott i Täfteå i 6 månader och har fortfarande inte packat upp, eller hängt upp alla mina saker än... Men, den dagen kommer den med ;)

Ikväll så kommer Tarja och Dick hit och firar in det nya året med oss. Här ute på "vischan", smälls det inte så mycket smällare och det blir skönare för hundarna då... Kuro och Royce tycker inte alls om dessa raketer och smällare.

 

 

 

 

Allmänt | | En kommentar |

....jahapp....då var denna jul över


Då var julen över för denna gång......det är alltid som om luften går ur en när julen är gjord. Man har sådana förväntningar och längtan över att få ge julklapparna och se hur de personerna reagerar och (förhoppningsvis) gillar dom.

I år så firade jag för första gången julafton utan min släkt, vi var hemma hos Joakims föräldrar i Järved. Det var väldigt trevligt, men saknade de "mina" också. Efter maten så gick jag, Izabell, Joakim och hundarna ner till mina föräldrar och önskade dom en god jul.

 

 

 Vår vackra julgran...
 
 
 
 
 Julnissarna....
 
 
 
 
Alla klapparna under granen...
 
 
 
 
Andreas och Alrik
 
 
 
 
Izabell
 
 
 
Kuro och Royce ville busa med tomten
 
 
 
 
Julklappen - en dator
 
 
 
 
Izabell tar det lugnt

 

 

 Myser tillsammans

 

 


     

Allmänt | | Kommentera |

Jul afton...

Klapparna köpta, hundarna badade och klippta, julgranen lyser och julmusiken kommer från högtalarna.....Underbart!

Kuro han gillar INTE att bli badad. Så fort jag går ner i källaren och ropar på honom, då har han totalt glömt bort att han heter Kuro och så tror han att han är osynlig....bara man ligger helt stilla. Ropade på honom i förrgår och jag fick gå upp från källaren och leta efter honom. Han låg då på soffan i vardagsrummet...alldeles stilla, det var bara ögonbrynen som rörde på sig. Stackars vovve, han slipper ju inte undan för det!

 

Före....
 
 
 
...under
 
 
 
Efter...

 


Vovvarna har också fått tagit på sig sina tomteluvor och poserat framför kameran. Kuro han bryr sig inte alls att han har någonting på huvudet, men Royce han tycket INTE alls om det. Men. vill matte ha ett kort....ja, då är det bara att ställa upp ;)

 

Mina söta tomtenissar <3
 
 


Julgranen har också kommit upp.....så underbart juligt det blir då :). Är sååååå stolt över granen i år, det blev så fin. Än fast det "bara" är en platsgran så blev den så fin...

 

 

 ...och så måste jag bara få visa min allra finaste julgranskula som jag fått av Izabell för några år sedan. Den är bara helt underbar...
 
 
 
GOD JUL på er alla!!!!
 
Spara
Spara
Spara
Allmänt | | Kommentera |
Upp