Har bokat en pudelvalp!

 
Helt plötsligt så händer det!
 
Jag ska bli ägare till en harlekintjej - en storpudel från Skåne. Jag har ALLTID älskat harlekin - men, det har ju bara funnits dvärg eller mellan i Sverige. Fick ett meddelande ikväll av Marie - uppfödaren och hon sa att det eventuellt fanns en tik kvar. Hon skickade bilder på valparna och jag valde den jag tyckte hade den absolut snyggaste teckningen. Hon skulle höra av sig till en annan först som hade första tjing på tikarna och hon skulle höra av sig till mig när hon fått svar från dom....ca 45 minuter senare så plingade det till i datorn. HON är min!!!!
 
De är födda den 28 mars - på samma dag som Kuro fyller år!
 
 
Har ni sett någon så ljuvligt? (3 dagar gammal)
 
 
Mamma Kahlua kollar på vad de gör med hennes (min) lilla bebis :)
 
 
Mamma Kahlua
 
 
Pappa Tequila
 
 
 
Min/vår lilla tjej i mitten... (alla på bilden är tikar)
 
 
 

Fattar NI hur glad jag är....jag nästan grinade!
 
Så om 2 månader beger vi oss ner till Skåne....vi måste nog kolla med övernattning genom att det är 28 timmar fram och tillbaka. Kanske kolla om i får låna Jockes föräldrars husbil, eller övernatta hos Jockes brorsa på Smögen - nu är det mycet att planera :)
 
Det finns eventuellt 1 tik kvar att tinga....
 
Pudlar | | Kommentera |

Hälsoresan....bakslag!

 
Hälsoresan....ett ordentligt bakslag har det blivit under påskhelgen...suck! Inte heller har det blivit bättre av att Jocke varit sjuk (bältros) i över en månad + att min mobil med all min information från Lifesum är borta just nu på lagning och jag vet inte om informationen kan fås tillbaka efter återställningen av telefonen. BLÄ!!!!! Jo, det har ju varit våffeldagen också....hmmmm!
 
 
 
 
Försöker i allafall tänka på vad jag stoppar i mig, men det är betydligt svårare nu när jag inte har något att checka detta emot....
 
I påskehelgen har det blivti god mat, godis och allt möjligt gott. Men, det är bara att ta nya tag....vi har ju trots all varit ute och rört på oss en hel del - någonting positivt i allafall i all frossa!
 
 
 
 
Men, trots denna påskhelg och saknaden av min mobilapp så känns det verkligen på mina arbetskläder att jag minskar i omfång....så skön känsla!
 
 
Spara
Hälsa & Välmående | | Kommentera |

Hjälper våren på traven...

 
Vi har två rabatter på var sin sida gången till vårt hus och den ena sidan är alltid långt före den andra som ligger mer i skugga. Så jag tänkte att jag kanske kunde hjälpa rabatten på traven detta år....alltså fram med snöbjörnen (förhoppningsvis sista gången nu innan våren/sommaren) och börja skotta. Det måste väl bli bra...eller?
 
I rabatten som ligger mer på solsidan så har det börjat hända saker....små, små knoppar har börjat titta upp ur myllan....underbart!
 
 
 
 
 
Tacksamhetsdagboken:
  • Är så glad över att det har börjat spira i rabatten
  • Lukten som blir när en moped kör förbi....tycker det luktar så gott (tar mig tillbaka till ungdommens underbara dagar.
  • ....att det äntligen är helg igen!
 
 
Spara
Allmänt | | Kommentera |
Upp