Sista April = grillning

Vilken underbart härlig dag det varit idag....solen skiner och det är så härligt - en perfekt sista april med andra ord!
 
Klockan är nu 18:00 och snart ska vi tända grillen - 1 maj välkommen!
 
 
Årets första grillning.....det är ju ett måste på sista april eller valborg som vissa säger. Första grillningen, men absolut inte den sista....det kan jag lova!
 
 
Mina fina och underbara älsklingar!
 
 
Maya blev nyfiken på vad jag hade i mitt glas så jag visade henne det och då kom tungan utskjutande från hennes mun som en raket. Maya gillar visst också Bailey´s.....en tjej ut i tassarna!
 
 
Snart är det dags att lägga allt på grillen.
 
 
Husse och Maya myser i solen.
 
 
Att grillat kött kan lukta så otrligt gott....det liksom vattnas i munnen. Det luktar sommar!
 
 
Åh, så det var gott.....så otroligt gott med grillat igen.
 
Klockan är 19:00 och det är 11 grader ute.....så skönt!
 
 
21:00 tändes brasan....
 
 
När vi gick och la oss så var det 0 gradigt ute....brrrrrrr!
 
Allmänt | | Kommentera |

Högvatten i Täfteåsjön

Jag och Maya gick ut på en promenad i solen - vi skulle gå och titta på hur mycket högvatten det är i Täfteåsjön.
 
Skatan satt längst upp på granen och höll utkik.....som en vacker liten prydnad!
 
 
Maya och hennes stora intresse för vägtrummor....hahaha!
 
 
Oj...vilket högvatten det var i sjön. Så här högt upp har aldrig vatten gått på lägdan under de år jag bott här (7 år). Den lilla bruna byggnaden i mitten av första bilden nedan...det är omklädningsrummet vid badplatsen. Blir nog rätt blöt om man skulle byta om där idag....hahahah!
 
 
Maya är så otroligt intresserad av alla lukterna som nu kommit fram sedan snön smält bort. Undra vad det är för dofter som är så spännande?
 
 
Home Sweet Home!
 
 
När vi kom hem så blev det lite fika ute i solen medan Maya fick leta godis på gräsmattan. Win Win för oss båda med andra ord!
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Två dagar utan omläggning

Har nu gått hela helgen utan att lägga om såret....så skönt! Men, nu är jag orolig att remsan i såret ska torkat fast istället. Sitter och gruvar mig nu i väntrummet.....suck!
 
 
Varning för sårbilder...
 
Av med jackan och kameran i handen innan jag la mig ner på britsen....
 
Sköterskan blötte upp remsan i såret ordentligt med koksalt innan hon fösiktigt lossade den. Det gjorde lite ont, men inte så mycket som jag hade trott att det skulle göra...så skönt!
 
 
Huvva, jag tycker att såret ser otäckt ut fortfarande, men sköterskan tycker att det är så fint. Hon sa också att såret nu var så litet och kanterna har dragit ihop sig bra. Men, hur man än vänder på det hela så har jag fortfarande ett hål i mage - än om det är betydligt mindre nu än det var från början...
 
 
Nu ska jag tillbaka igen på torsdag (samma dag som mammografin), och då ska jag få lära mig att sköta om såret helt själv genom att sjukskrivningen är slut efter denna vecka ut. Börjar jobba igen den 7 maj och gruvar mig så otroligt mycket - är så rädd att stöta i såret så att jag river upp det som nu har läkt ihop....suck!
 
Mentalt/psykiskt/själsligt har jag fullt sjå att hinna ikapp det jag varit med om, men det gå bättre och bättre (gråter inte lika mycket längre). Jag vet inte hur lång tid detta kommer att ta, men en dag i taget - mer kan jag ju inte göra.
 
| | Kommentera |
Upp