Badat och klippt Izor

Är hundvakt till Izor idag - mamma och pappa har åkt till Sundsvall. Som vanligt så fixar jag inte att ha en långhårig pudel hemma hos mig....så stackar åkte ner i badet, under fönen, rakat och klippt. Men, nu luktar han gott och är fin igen. Maya var med oss hela tiden nere i klipprummet och var lite fundersam vad jag gjorde med honom uppe på trimbordet...
 
Före
 
Badning & föning pågår
 
Föningen klar
 
Nu ska det rakas & klippas
 
Färdig
 
...och så ut på en pink!
 
Jo, Izor har nu fyll 15 år...så här såg han ut som liten, liten valp!
 
 
Pudlar | | Kommentera |

Invigning av overallen!

Snön vräker ner ute....vad passar så bättre än att testa overallen jag köpt till Maya!
 
 
Det känns som om man klär på ett barn innan man fått i alla tassar i benen på overallen, men till slut så är overallen på....nu ska Maya ut och testa den i snön. Hon gillar verkligen snön nu.....hon springer, klättrar, dyker och hoppas i snön - så upp till bevis!
 
 
Fattr ni så skönt det är att ta av overallen och hon är helt torr under i sin päls. Fick ta bort lite snö på bensluten och bak i ändan, annars var hon helt torr och fin. Underbart!
 
 
Nu hänger overallen på tork inomhus till nästa gång hon ska ut och busa i snön...
 
Maya | | Kommentera |

Mayas Overall har kommit!

Snacka om att det gick undan med denna beställning från Barbros Hundkläder....jag gav henne måtten på Maya igår och idag var den i brevlådan...den var inte så dyr heller = 400 kronor + 30 för porto.
 
Maya var lite skpetiskt till vad jag nu hittat på....
 
 
 
Måste ju bara testa på en gång....den sitter som en smäck på henne. Bakbenen var lite korta, men på det stora hela var den super. Jag kanske kan sy dit något själv om det behövs. Nu får det bli klibbsnö hur mycket det vill...längtar efter att testa hur den funkar utomhus senare.
 
Maya hade inga som helst problem att gå, springa eller hoppa upp i soffan med denna overall. Det var som om hon alltid burit den...den såg riktigt skön ut också.
 
 
Vi valde en lite diskretare framtoning på färgvalet av overallen....men var så sugen på en som var svart/vit. Då kanske jag skulle kunna inbilla mig att jag hade en harlekin under viterhalvåret...hahhaah. Det kommer nog bli fler overaller från Barbro i framtiden skulle jag tro....Maya har ju inte vuxit helt klart ännu.
 
(Bilden kommer från denna sida)
 
Tusen tack Barbro för en superfin overall och en otroligt snabb leverans!
Maya | | Kommentera |
Upp