Stubbsand

Vi var igår till Stubbsand till min brors sommarstuga och käkade. Dom har fått det så otroligt fint därute.

Nu ser man verkligen nackdelen med att ha en hanhund, det går inte att ha dem lösa. Suck! Dom har gjort det så fint där och då vill man inte ha hundarna lösa så att de kan gå och kissa överallt. Det gjorde inte saken bättre heller att mina föräldrar hade med sig sina två hanhundarn också - alltså fyra hanhundar som kissar och markerar precis överallt. Det funkar inte, helst när brorsan och hans familj inte har hund (dom ha katt).

Hundarna fick sitta i bilen medan barnen spelade kubb - annars så är det säkert någon hund som är i vägen och får en pinne i huvudet eller så tar de en pinne och tuggar sönder den. Så in i bilen med dom bara.


Min ditter Izabell    Hundarna i bilen  Visst är han väl för söt?  Izabell och hennes   Johanna & Niklas (brorsans barn)

Spara
Allmänt | | 2 kommentarer |

Utflykt

Idag så ville Izabell och hennes kille Johan åka ut och fiska. Jag skjutsade dem till Mattjäl (någon mil norr om Ö-vik) och var där en stund med dom innan jag och hundarna åkte hem igen. Jag tordes inte ha hundarna lösa när vi var där genom att "barna" hade kastspön och Kuro tyckte det såg himla roligt ut och ville ta fiskedragen, helst när det plumsade till ute i vattnet. Har varit med om att en av mina föräldrars hund fick ett drag i ena trampdynan, och det var inte skoj.... Så för att ta det säkra före det osäkra - så blev det koppel på....


         

Spara
Spara
Allmänt | | Kommentera |

Freesbyn!

Lekdax!

Idag så tog jag fram freesbyn till hundarna, det tycker dom är så rolig. Man kastar och kastar och åter kastar denna gula tallrik. Vi har en fin "äng" bredvid huset (lägenheten) som jag bor i, så jag Izabell och hundarna gick dit och lekte en stund. Izabell tog med sig kameran och fick några riktigt roliga bilder på hundarna. När vi kastar åt hundarna så får vi hålla fast Kuro när Royce ska få leka. Kuro är så mycket snabbare än Royce så att han har aldrig en chans att få tag i freesbyn annars. Att sitta fast tycker Kuro inte alls är roligt, men det får han leva med...hahhaha.


Balett dansös?  Jag fick dig!  Galningen  Vad ska man säga?  Lilla Royce  Royce & Kuro
Allmänt | | Kommentera |
Upp