Pelletsen har kommit...

(29/12-12)
 
På eftermiddagen så backade pelletsbilen upp på vår gård och "sprutade" in 3 1/2 ton pellets in i vårt pelletsförråd. Jisses vad det lever om i förrådet när den fylls på...det dånar i hela huset känns det som. Nu behöver vi inte gå ner till källaren på ett bra tag - förutom när Jocke sotar pannan förstås.
 
Det är så behändligt att slippa bära på en massa pelletspåsar....allt är på samma plats och inget lyftande!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Total Recall

 
(30/12-12)
 
 
Vi bjuds på hisnande spänning i denna actionthriller som är både "smart, sexig och actionspäckad"  (Scott Mattz, Access Hollywood). Colin Farrel spelar fabriksarbetaren Douglas Quaid som besöker Rekall - ett revolutionerande företag som kan förvandla hans spionfantasier till verkliga minnen. Men något går fruktansvärt fel. gränsen mellan fantasi och verklighet suddas ut och Quaid blir en jagad man vars hela värld hänger på en skör tråd. I övriga roller ser vi Kate Beckinsale, Jessica Biel och Bryan Cranston. Total Recall är sprängfylld av häpnandsväckande actionscener och spektakulära specialeffekter - den ultimata adrenalinkicken!
 
 
Jag tyckte faktiskt att denna film var ganska bra, den får en 4:a. Filmen utspelar sig i slutet på 2000-talet och staden som de befinner sig i ser verkligen ut som en fantasi. Den är fylld av action och spännande scener...
 
Det handlar om en kille som har programerats om och kommer inte ihåg någonting av sitt tidigare liv, bara i hans drömmar får han små glimtar. Hela hans liv som han lever idag är bara en bluff - allt från jobb, fru och vänner. Filmen handlar om hur han kommer tillbaka till verkligheten och hur folk försöker stoppa honom, han var en dubbelagent förut. Helt klart sevärd!
 
 
 
Böcker, film & musik | | Kommentera |

Attack mot Pearl Harbor - Amiral Yamamoto

 
(29/12-12)
 
Sanningen om den 7:e december 1941
 
Amiral Yamomoto var hjärnan bakom attacken på Pearl Harbor 1941. Strategin var glasklar - att slå till aå hårt och oväntat som möjligt. Men överaskningsmomentet som främsta vapen lyckades de med det omöjliga, att ta hela USA på sängen och slå ut en av världens mäktigaste flottor.
 
 
En 2:a, inte mer får denna film av mig. Visst var den intressant att få se hur allt gick till genom en japans ögon, men ändå så var det inte så mycket nytt som man fick reda på. Jocke han är verkligen intresserad av 2:a världskriget och jag har sett många filmer med honom om just detta. En annan sak som var jobbig var att de pratade på japanska - så det gällde att hänga med i texten...
 
 
 
 
 
 
Böcker, film & musik | | Kommentera |
Upp