}
Ikväll så blev vi äntligen klara med blomrabatten....nu är det bara att vänta på att det växer upp och blommar. Är så nöjd, jag tycker att det blev jättefint. Vi har nu fyra doftpioner (två vita, en röd och en rosa), fyra perenner som blir till blå klockbollar, två japanska spireor, två stora (som vi redan hade i rabatten efter husgrunden) som får gula blommor och så har jag köpt idag fyra rosa pelargonier.
 
Nu väntar vi bara på solen ;)
 
Spara

28 juni 2012

Pudelnytt

Pudlar

 
(28/6-12)
 
Idag så damp Pudelnytt ner i brevlådan....
 
Extra kul var det i detta nummer genom att min ombudspresentation och hundrummet var med i tidningen. Jag känner mig lite stolt faktiskt ;) Texen om mig själv har jag skrivit själv och texten om hundrummet har Therese Häggmark skrivit. Tusen tack för Therese.....det blev ju så bra!
 
 
 
 
I detta nummer så finns texten om mig.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(24/6-12)
 
Idag så har jag fått äta den godaste pajen ever.....Så otroligt god, det går inte att förklara utan ni måste prova göra den eller komma och hälsa på ;)
 
Recept:
 
2 dl havregryn
2 dl socker
1 3/4 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1 krm vaniljsocker
125 gr smör
1/2 dl vispgrädde
1/2 del ljus sirap
rabarber i mindre bitar
 
 
Blanda alla torra ingredienserna i en bunke. Smält smöret i en gryta tillsammans med grädde och sirap. Blanda ner det i bunken. Lägg rabarber i en smord form och bred på röran. Grädda ca 40 minuter i 150 grader. Servera med vaniljglass...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Varsego och njuuuuuut!