Inför resan....

Har på förmiddagen varit på Jula och köpt en del saker till husbilen.....två tältstolar, en vattendunk med avtappningskran, pincett, vattenkanna, godis och en brandsläckare.....jo, spolarvätska också. Allt ska till husbilen....
 
När vi kom hem igen så började jag att städa invändigt i husbilen.....ut med mattor och så fram med dammsugaren. Jocke han klippte gräsmattan.
 
 
Vid 13:00 tiden kom Jockes föräldar - vi ska gå igenom vad vi ska ha med oss + vilken färdrutt vi ska ta. Vi kom fram till en del bra grejer i matväg, kläder m.m......men färdrutten har vi bara gjort grovt. Vi ska istället planera dag till dag hur vi ska åka.....och när. Det känns lite mer semesterlikt....vi tar helt enkelt dagen som den kommer....
 
Vi ska iallafall träffas på Pink Ladys i Njurundabommen, vid 12:30 tiden. Karin och Alrik kommer åka ner till Christer och Karolina på Alnön dagen innan vi börjar vår resa.....så vi börjar het enkelt med en lunch där.
 
 
Izabell kom också...hon skulle tvätta sin bil.....det är mycket nu!
 
 
När Karin och Alrik åkt så började Jocke tvätta husbilen utvändigt.....välbehövligt! Maya höll koll från altanen.
 
 
Vacker väder idag!
 
 
Nu har alla åkt hem till sitt och Jocke har gått ut på en promenad med Maya. Jag ska nu ta och åka och handla lite på affären....
 
Ha en trevlig kväll.....
 
Allmänt | | Kommentera |

Min älskade Kuro!

Idag blev jag påmind av Facebook.....att idag var det exat 1 år sedan Kuro fick vandra över regnbågsbron. Tänk, att det redan har gått ett år...det känns fortfarande som om det vore igår!
 
Läs det inlägget, 29/6 2017 här!
 
Kan inte fatta att 1 år kan ha gått så otroligt fort....jag kan fortfarande känna en stor sorg inom mig när jag tänker på att han inte finns vid min sida mer - min älskade Kuro (Thomsten´s King of the Night).
 
 
Det som också känns så jobbigt var att jag inte var där för honom på slutet....jag hade fullt upp med min egen tarmoperation och läkande efter den. Visst gosade jag och lekte med honom, men inte så mycket som jag önskade att jag hade gjort. Men, vem kunde veta att hans dagar var räknade....inte jag i allafall!
 
Detta är den sista promenaden jag har bild på med honom....dagen innan han gick bort. Visst var han lite loj, men han ville så gärna följa med på en sakta promenad med mig....min älskade underbara hund.
 
 
Älskade Kuro...jag hoppas att du nu springer och leker med de andra hundarna vi haft på härligt gröna ängar. Jag vet att du fortfarande tittar till mig....min älskade hund!
 
Änglahundar | | En kommentar |

Häxan från Portobello

(8 tim 37 min)
 
I Paulo Coelhos nya roman möter vi häxan från Portobello, Athena, en ung kvinna med profetisk förmåga. Genom sitt moderskap väcks tankarna på kvinnan som födde henne till världen, och för att förstå varför hon blev bortlämnad bestämmer Athena sig för att resa till Rumänien och söka rätt på sin biologiska mamma. Men en resa leder sällan enbart dit man han tänkt sig, och Athenas upptäckter kommer att förändra henne och hennes medmänniskors liv, för alltid.
 
Boken får en 2:a av mig.....
 
Intressant bok, men ack så jobbig att lyssna på!
 
Boken handlar om Athena och hennes egna livsresa och även människor i hennes omgivning som hon berör med sitt sätt att vara. Hon kan se in i andra människor när hon går in i en helt annan person....den ursprungliga modern. När hon är i detta tillstånd kan hon se vad människor ska göra med sitt liv, sjukdommar och deras undanträngda utstakade inre resa.
 
Men, som alltid - när någon annan människa eller tro än de inom kyrkan gör något för någon annan (för utan vinnings skull)...ja, då blir de kallad satans hantlangare, häxa och allt annat ont man kan tänka sig. Hon blir mordhotad.....
 
Böcker, film & musik | | Kommentera |
Upp