Storleksskillnad

När man har två hundar i olika storlek, så tänker man faktiskt inte så mycket på storleksskillnaden. Jag ser inte Royce som liten eller Kuro som stor, det är bara mina två härliga hundar. Men, idag så var jag ute på promenad med hundarna och såg så tydligt skillnaden på deras tassavtryck. Royce är faktiskt ganska liten och Kuro är rätt stor ändå!


                    Kuro                     &                            Royce
Spara
Spara
Allmänt | | Kommentera |

Kuro fyller 2 i dag!

Grattis - mattes bebis!

Vad fort tiden har gått, Kuro är redan 2 år gammal! Han är nu stora pojken!

Kuro fick leverpastej på maten i morse - har inte hunnit köpa något till honom än. Funderar på om jag skall åka och köpa ett tuggben eller nåt till honom. Men, samtidigt hur mycket fattar han att det är hans födelsedag? Men, något skoj ska vi väl kunna hitta på... Det bidde ett tuggben och lite hundgodis - kollade på aktiveringsgrejorna på "Reginas", men dom kostade uppåt 400:-.....hua!

Vi har gått på en härlig promenad och kastat pinnar och lekt tillsammans, vi hade skoj alla tre....hahhahah.

GRATTIS älskade lilla gubben min!


Änglahundar | | En kommentar |

Klippa en pudel!


Fick ett telefonsamtal igår eftermiddag om en hund som behöver klippas, jag har hjälpt henne en gång tidigare. Det är en jättesöt vit liten tik - som jag nu gruvar mig för att ta mig an. Jag kollade i min almanacka och sist hunden blev klippt var i slutet av september 2008. Hur kommer hon att se ut nu? Har hon klippt någonting alls själv på hunden under denna långa tid? Den nya ägaren till hunden förklarade för mig att hon tyckte att jag klippte henne alldeles för kort förra gången (lammklippning) - hon ville att jag ska raka hennes nos och tassar och bara ta bort lite på pälsen. Hon ville inte att hon ska vara pudelklippt, hon tyckte att hon är så fin med pälsen hon har nu, hon vill att hunden skall se ut som ett långhårigt lamm fast det skall vara kort på huvudet????? Spännande!

Fattar ni hur mycket päls hon kommer att ha - en päls som har fått växt i snart 6 månader! Hon ville att jag bara ska ta bort någon centimeter av pälsen, det kommer att bli en utmaning - genom att jag vet inte hur man ska kunna klippa en pudel utan att det ser ut som en pudelklippning.  Det kommer minst sagt att bli spännande - vi bokade en tid v.14, genom att hon nu är i löpen. Inte kul att ha en löptik hemma - helst när man har två hormonstinna killar.
Pudlar | | En kommentar |
Upp