Aida på besök

 
Aida följde med oss hem från Jockes föräldrar igår och hon ska sova över hos oss. Fick en jättefin teckning av henne....såklart så var det en pudel. Tack Aida!
 
 
 
En fin rosa pudel.....helt passande en prinsessa som mig ;)
 
 
Vi stannade till på Hemmakväll och hyrde en film när vi åkte hem till Täfteå - det blev en film som heter Croodarna.
 
 
 
 
Häng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna, världens första familj, ger sig ut på sin livs resa när de tvingades lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror. Snart upptäcker de en helt ny värld fylld av fantastiska landskap och märkliga varelser som kommer att förändra deras - och våra - liv för alltid.

Detta var då en rolig film ;).Filmen får en 3:a av mig!
 
För pappan i familjen var allt som var nytt livsfarligt och helt förbjudet - och ingen i hans familj fick gå ut från den trygga grottan...bara när det var dags för jakt.
 
Men, vid en naturkatastrof - jordens undergång som Grabben (en kille som flickan i familjen träffade på en kväll) kallade det, gjorde att grottan blev förstörd och de fick ge sig ut på jakt efter en ny grotta. Vi får följa deras äventyr och de olika ideér de hade för att klara sig i den nya världen. Grabben var betydligt smartare än var Croodarna var - han hade en hjärna ;).
 
 
 
 
 
Idag så har vi ätit frukost och Aida har lekt med Kuro.....skitskoj enligt Kuro ;). Äntligen en lekkamrat som inte lessnar på alla pipljud på en gång....det pep och pep ska ni veta.
 
 
 
Skratt och bus
 
 
 
 
Hjäääälp säger Aida och kastar pipleksaken när Kuro störtar fram
 
 
 
 
Kuro och pipleksaken - en fågel som låter hemskt
 
 
 
 
Kuro är nästan lika stor som Aida när han står på bakbenen
 
 
 
 
Bus
 
 
 
 
Royce ligger i soffan och tittar på allt stohej.....
 
 
 
 
Kuro med en av alla leksakerna som vi har här hemma
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Blötsnö

 
Huvva, vad  jobbigt det är med blötsnö!
 
Snön fastnar i hundarnas päls och det blir riktigt blött inne på golvet efteråt. Jag försöker så gott jag kan att ta bort så mycket som möjligt av snöklumparna innan de får går in, men får aldrig bort allt.
 
 
 
Tassavtryck - stora och små
 
 
 
Fanns blå fläckar av himlen lite här och där
 
 
 
 
Kuro travar på....
 
 
 
 
Kuro bus
 
 
 
 
Här har vi en som älskar snö
 
 
 
 
Snö i stort sett fulla pälsen
 
 
 
 
Åh...kolla in Kuros ben
 
 
 
 
Ut och leker i snön igen
 
 
 
 
Kämpa på
 
 
 
 
Royce snötunga ben
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spara
Allmänt | | Kommentera |

Gå/Löp band

 
Idag vid 14:30 tiden idag så kom det en lastbil från Örnfrakt som skulle lämna av ett gå/löp band till oss som vi beställt från Sport och fritid. 
 
Men, jisses vilken klantig chaufför! Han kunde inte backa in lastbilen på våran garage uppfart. Han och jag fick istället slita och dra det 104 kilo tunga paketet på en palltruck....uppför hela den snöiga garageuppfarten (ca 20 meter). Jag frågade honom om han inte kunde backa upp den, men han sa att det inte alls gick på grund av att det inte var någon boggie på lastbilen. Han sa också att han blev orolig att paketet skulle lämnas på vägen nedanför persiennfabriken - han sa då att han skulle ha släppt på handbromsen och ställt sig framför lastbilen! Vilken idiot!!!!
 
Men...suck, pust och en himla massa stön så har jag och Jocke lyckats bära in den till huset från garaget. Den var såååååå fruktansvärt tung - Jocke fick bära den tyngre sidan.....pust. Nu känns det i båda våras ryggar kan jag lova!
 
 
 
 
Lastbilen
 
 
 
Enligt chauffören så kunde han inte backa in på vår garageuppfart....det ser ju ut som om det finns gott om plats - eller?
 
 
 
 
Pust....äntligen inne i garaget
 
 
 
 
Ska detta verkligen bli nåt?
 
 
 
 
High tech vill jag lova. Det fanns så man kunde ställa in vikt, ålder och kön bland annat. Det fanns också en himlans massa olika program, som tex att gå i berg - då åkte bandet upp och ner!
 
Den lägsta hastigheten var 0,8 km/timmen och högsta hastigheten var 22 km/timmen (den farten lär jag aldrig testa på).
 
 
 
 
Så här heter bandet....
 
 
 
 
 
Kuro provade iallafall att stå på den - men, har förhoppningar att han kanske kan gå på den han med ;) .
 
 
Spara
Hälsa & Välmående | | Kommentera |
Upp