"Springer"


När jag var och köpte hem mer hundmat (Royal Canin Adult 11-25 kilo) idag så passade jag på att köpa en "springer" till min cykel. Det ska bli spännande att prova den, det blir nog imorgon skulle jag tro. Köpte en billigare variant 499:- från Dogman, orginalet gick på över 872:-, lite väl häftigt tyckte jag. De på djuraffären sa att denna fungerade precis på samma sätt, men att de var en annan tillverkare bara.

Kommer att kännas skönt att slippa ha kopplet lindat runt styret, har liksom inte så mycket kontroll på cykeln om han (Kuro) får för sig att springa efter tex en katt...

Kollade igenom den när jag kom hem och blir lite fundersam på den tunna linan som ska fästas på "springern" till hundens sele/halsband - ska de verkligen vara så tunn??? Jag tror att jag nog kommer att ha ett vanligt koppel på Kuro samtidigt, om den skulle gå av eller lossna på nåt sätt. Säkerheten framför allt, helst när man cyklar efter en trafikerad väg!
 
 
 
 
 
 
Spara
Allt om hundar | | Kommentera |

Royce nybadad


Nu har äntligen lilla Royce också fått en makeover - badad, rakad och klippt. Han gillar verkligen inte att vara nere i källaren - jag får alltid leta efter honom när det är dax för ett bad. Men, efteråt så är han så otroligt glad, det ser ut som om han verkligen tycker att det är skönt med att vara ren och korthårig :)

Jag brukar raka honom på hela kroppen nu när det börjar bli sommar - Royce gillar inte alls värmen. Jag sparar hår på benen, huvudet och svansen. Royce måste ha lite längre hår på benen, han ser inte klok ut med rakade ben. Hans kropp ser gigantisk ut gämfört med hans smala ben, man lär sig av sina misstag!
 
 
 
 
 
 
 
Spara
Spara
Allmänt | | Kommentera |

Kuro bus...


Vilken energi Kuro har i sin kropp, att han aldrig blir less? Idag så har han gått 3 km och travat bredvid cykeln 2 km + att vi lekte med bollen i ca 30 minuter när vi kom hem. Några timmar senare gick vi ut på gården för att plocka fram utemöblerna och premiär grilla. Under hela den tiden så sprang han och ville att vi skulle kasta bollen, eller då lekte han för sig själv... Han är väl bara för go....

Just idag så är världens bäst Kuro 5 år och 1 månad gammal ;)Tuggar på en pinne


Han vill gärna hålla bollen snett i munnen...


Han har sån skön stil <3


Busar för sig själv.....


Bollen snett i munnen....igen ;)
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp