Snö....

Nu tycker jag att det räcker med snöandet för i år.... VILL ha vår nu!!!

Det har snöat ordentligt nu den sista månaden, oftast har det varit blötsnö. Den snön är inte rolig att skotta, tungt och eländigt. Till råga på allt så har Jocke ont i sin tå, så han pinas varje gång det är dax att skotta. Tur vi har en snöslunga iallfall ;)

När det är blötsnö och blåser lite.....ja, då försvinner strömmen som ett brev på posten...Suck! Oj, vad man är beroede av strömmen....tur man har pannlampa, stearinljus i massor och en bra bok vid sådana tillfällen :)

Hundarna är inte heller så roliga efter en promenad i blötsnö, de ser ut som stora snöklumpar båda två, helst då på benen. All snö fastnar i pälsen... Kuro är värst genom att han verkligen älskar att hoppa i snödrivor och dyka ner med huvudet under snön. Royce han är mer försiktig, han går gärna i bilspåren.
     

 

Spara
Allmänt | | Kommentera |

Ann Petterssons - hair design school

Izabell
Klockan 13:00 var jag på Ann Petterssons och skulle vara hårmodell åt eleverna, de ska ha silver prov. De ska både bli klippning, färgning och stilanalys.

Jag satt och väntade på att de skulle börja när Izabell kom och sa att det kommer att bli hon som ska klippa mig :), skönt!!!

Duktig hon är - min Izabell....


Inne på skolan.....full fart med silver provet!


Izabell färgade mitt hår brunt med vinröda slingor! (Snyggt och bra blev det) Det var jättekul att få se henne arbeta och lyssna på vad hon hade att säga...

Izabell klarade Brons och Silverprovet på topp :)

Izabell blev också bästa eleven i klassen och vann ett stipendium på 3000 kronor, för de pengarna skall hon gå en valfri kurs inom hår! GRATTIS gumsan!!!!!

Allmänt | | Kommentera |
Upp