Ännu en härlig vårdag....

Solen skiner och det finns några enstaka moln på himlen och det är +7 grader ute (kl 09:45). Jag plockade fram tennisskorna och det kändes så bra att slippa vinterskorna under min och hundarnas promenad idag. Tänk, vad ett par skor kan göra......underbart.
 
Titta så mycket snö som försvunnit på solsidan av vårt hus, det går snabbt nu.
 
 
Med värmen och solen så kommer naturen till liv igen. Fåglarna sjunger och kvittrar för fullt, någon slags växt har börjat spira i marken och videkissarna blir bara större och större för varje dag. Älskade vår......du är så välkommen!
 
 
Tyvärr så är det fortfarande alldeles för mycket snö i skogen.....så där kan vi inte gå än på ett tag. Men, man ser att träden absorberar solens värme och runt trädstammarna nere vid marken börjar det blir mer och mer grönt. Längtar så efter våra skogspromenader......men, om en månad kan jag nog med säkerthet traska bland träden igen.
 
 
Plogpinnarna står och vajar för vinden efter dikeskanterna och jag tycker att de borde plocka bort dom snart. Än fast hundarna nu är vana att inte trassla in kopplen i dem.....så blir det liksom ännu mera vår när de försvinner.