Socialisering av liten Kira....nu börjas det!

Idag lyser solen och livet är helt underbart! Vad är då inte bättre av att åka ut till mina föräldrar i Järved för att träna nya miljöer för Kira.
 
Hon piper nu bara en liten stund i bilen och sedan så verkar hon lägga sig ner för att sova. Nu åker vi....mot Järved.
 
 
När vi kom fram så sträckte Kira på sig och gäspade stort....precis som jag trodde - hon har sovit. Så skönt...för oss alla i bilen.
 
Kira hoppade glatt upp på mina föräldrars farstukvist och var lite misstänksam när vi skulle gå in....hon blev så lång. Men, så fort hon hörde min mammas röst så var det full fart in och allt skulle undersökas....även altanen. Min mamma hade fullt upp med att försöka få en bild på Kira...hahaha.
 
 
Innan vi åkte hem så gick vi en liten promenad....en väldigt kort en. Mamma och pappas hus gör skuggan på vägen och vi gick till kurvan och tillbaka.....och Kira hon ville inte alls vända om tillbaka igen. Hon ville utforska världen....
 
 
Nu åker vi hem igen...ska få främmande senare idag av Lena och hennes hundar.
 
 
Lena kom med båda hundarna och Tuffy gillar inte att någon är på honom....och det fick Kira känna av. Hon blev riktigt spak och lite rädd tror jag....och hon höll sig på behörigt avstånd av Tuffy resten av tiden. Hon hade stenkoll på vart han var hela tiden. En sak som är säker....Kira kan hundspråket och det känns riktigt skönt.
 
 
Lena lämnade sina hundar i bilen och så gick vi in och fikade och surrade en stund. Åh, så roligt det är att prata med en hundnörd precis som jag....hahahah.
 
Nu är Kira trött....
 
Ny dag i morgon....och då får vi se vad vi hittar på. Men, allt beror ju på vädret förstås....suck. Är det så här vackert som det varit idag så åker vi någonstans, men är det skitväder (som de lovat) så stannar vi hemma och kanske går en promenad med koppel på gården. Allt träning är bra träning....än vad det är man hittar på.