Vårdagjämningen!

Idag den 20 Mars klockan 17:15.....då blir ÄNTLIGEN dagarna längre än nätterna! Just denna tid på året är när  ljuset vinner över mörkret.....helt underbart med andra ord!
 
För varje dag som går.....det är en dag närmare tills vi får hämta hem husbilen. Jag saknar henne (Sara) otroligt mycket måste jag erkänna att jag är så nyfiken på hur Maya kommer att reagera på den nu när hon blivit äldre. Kommer hon lättare upp i sofforna, kommer hon att känna igen sig m.m.
 
 
 
NU ska det enligt alla konstens regler vara VÅR! Men, hmmmmm? Det klart...nog finns det ganska tydliga vårtecknen trots allt. Solen värmer, det droppar från taken, fåglarna kvittrar, det är nästan bart på vägarna (de som körs mer på det vill säga), det är blött på vägarna, snömängderna minskar för var dag och plogbilen kanske har gjort sin sista tur. Kan det bli bättre?
 
Men, än så kommer inte vårskriket riktigt ur min mun än....får nog vänta några veckor till tror jag!
 
Ut på promenad i vårdagjämningen....
 
 
 
Helt plötsligt så började de dåna ordentligt och det kom en helikopter på väldigt låg höjd. Undra vad de sysslade med?
 
 
 
Nä...nu fortsätter vi vår promenad i solen!
 
 
 
Oj, så spännande.....grannens hund är ute på promenad!
 
 
 
Home Sweet Home!
 
 
 
Vet ni om att det finns fyra olika saker som händer i din kropp när det blir ljusare ute! Japp.....så är det...hahha!
 
Man blir piggare.....
 
Man blir gladare....
 
Man blir kärare....
 
Man blir starkare....
 
#1 - - angelicasvarld.blogg.se:

Fantastiskt...för nu är det faktiskt VÅR - idag är ju vårdagjämningen här och på söndag så går vi över till sommartid. FANTASTISKT!! Tänk vilken underbar tid vi går tillmötes!!

Hoppas du får en fin vecka!

Svar: Ja, längtar så efter de små gröna musöronen på träden och att all snö ska försvinna. Hoppas du med får en härlig vecka :)
CARINA WESTIN