Mot Danmark

Måndag, 9 juli 2018
 
Vid 09:30 begav vi oss mor Danmark + någon fikastopp efter vägen såklart. Vi har som vana att köra i två timmar, stanna och sträcka på oss och låta Maya också få komma ut och kissa och sträcka på alla sina ben....
 
 
Nu så.....håller vi tungan rätt i munnen! Genom tullen....och vi fick betala broavgiften för att köra över Öresundsbron på 1178 kronor och sedan vinkde de bara förbi oss. Ingen koll alla varken på oss eller Maya....snopet! Fattar ni vilka pengar de som har bron måste dra in varje dag.....det var en strid ström hela tiden av bilister (lastbilar, bilar, husbilar, motorcyklar), av olika slag. Vi fick också betala förr oss på en anna bro - Stora Beltbron över till Fyn där campingen ligger, den lilla turen kostade 475 kronor.
 
Men det var riktigt häftigt att åka över den...den var ju hur lång som helst + en överraskning på slutet av bron - en lång tunnel som gick under vattnet.....det blev så kallt inne i husbilen då.
 
Nu börjar ÄVENTYRET!
 
 
Nu är vi framme på Grønnehave Strancamping....som ligger i Nyborg, det är så fint här! Denna camping får 5 stjärnor av mig, det var så rent och fint + att man kunde gå ner till stranden och bara njuta. Men, oj så den var dyr, 350 sek/dygn.....men WiFi ingår...hahahah.
 
Först blir det mat...enkelt ska det va - vi är alla superhungriga.....och så något gott till kocken - ost, kex och vin medan korven steks!
 

 
Sedan blir det obligatoriska genomgången utav morgondagens rutt - som denna gång ska ta oss in i Tyskland.
 
 
Efter vi fixat morgondagens rutt, så gick vi alla ner till vattnet och bara njöt.....riktigt fint var det!
 
 
Tillbaka till campingen och ta det lugnt en stund innan det är dags att sova...