Arthur och hans vänner.....

 
(6 tim 9 min)
 
Arthur och hans vänner är fortsättningen på berättlesen om Arthur, den tilltufsade men modiga gatuhunden från Ecuador som följde sin blivande husse Mikael genom djungeln för att till sist hitta ett nytt hem på andra sidan jorden. Vi får följa Arthur under hans första jul i Sverige och på resor till London, lida med honom när han drabbas av sjukdom och glädjas med honom på campingäventyr med familjen. Arthur och hans vänner är nästa gripande kapitel i Arthur och Mikaels historia.
 
Boken innehåller också ett antal rörande historier där andra människor berättar om hur hundar räddat livet på dem, både bokstavligen och bildligt. Dessa berättelser om "Arthurs dubbelgångare" från världens alla hörn, vittar om att hunden verkligen är människans bästa vän.
 
Boken får bara en 2:a av mig! Jag tyckte det var väldigt mycket upprepningar från förra boken + att det berättas mycket om anda hundar som räddats från olika hundstallar runt om i världen. Det blir liksom inte så mycket om Arthur som jag hade velat läsa/höra.....det känns mer som om rida på succen från förra boken.
 
Boken handlar om Arthur och hans familj i Örnsköldsvik och om hur omåttligt populär han är i flera länder. Vi får följa hans första jul och även när han är med sin husse och förbereder olika tävlingar här runt höga kusten.
 
Jo, hörde att något filmbolag funderade på att göra en film om Arthur.....spännande.
 
#1 - - Jessica Högberg:

Arthur verkar vara en spännande hund😄

Svar: Ja, en otrolig överlevare :)
CARINA WESTIN