Förena nytta med nöje...

Idag åkte vi ut till Naturkompaniet...jag har ett presentkort där på 500 kronor och behöver ett par täta stövlar (mina gamla läker), det är nöje. Jocke har också ett presentkort där, men han tyckte det var för mycket folk så han kom snabbt ut igen. Det är lite jobbigt när Maya inte vill vara ensammen än - så vi fick turas om att gå in på affären. Vi får åka dit igen när inte alla har semester...och då kanske Maya kan vara själv i bilen en liten stund.
 
Det nyttiga är Mayas fortsatta socialisering - nu fick hon sitta still och bara titta på folk som i strid ström kom och gick förbi oss....passivitetsträning med andra ord! Det gick bra, men huvudet gick fram och tillbaka på henne...men, hon var lugn och satt stilla. Jag är så impad av denna tös som nu är hela 3 1/2 månad gammal.

 
Fick bara lov att knäppa ett kort på hippiebussen från Tyskland - snacka om konstverk. Det var en familj med ett barn och stor hund som åkte i den.
 
 
Efter Naturkompaniet så åkte vi ut till Järved för att hälsa på mina föräldrar (det var bara mamma som var hemma) och gick en sväng runt på deras tomt innan vi gick in och fikade ute på altanen. Maya hon hittade köket direkt och slukade Izors mat i ett nafs. Att det ska vara så gott med någon annans mat, det är samma när Izor är hos oss...då åker Mayas mat först. Maya hon gick runt från rum till rum och utforskade stället....ibland helt ensammen.
 
 
När vi hälsat på klart så blev det en tur in på affären för att köpa lite fredagsmys och käk. Väl hemma igen så startade Jocke grillen och jag ugnen. Maya var ute med Jocke och lekte en stund innan maten var serverad.Hon är otroligt snabb på sina små ben....full fart på henne.
 
 
Men, nu är lilla tösen så trött.....och mätt i magen!
 
 
Spara