Norrfällsviken - förmiddag!

När husse vaknat och vi alla käkat en god frukost + packat ryggsäcken, så gav vi ossa av alla tre på en liten promenad. Vi skulle gå till Storsand och ha lite picknick bland sanddynorna. På väg dit så passerade vi även en långgolfbana som vi stannade och tittade på en stund - det gick bättre för vissa och andra stod ute i skogen och letade bollen. Det är riktigt vackert här i Norrfällsviken....bara så ni vet!
 
 
Mayas koppelträning (hon fick ha rullkopplet på sig) gick sådär måste jag erkänna, men för första gången så fick hon springa lös utan koppel. Det roliga med det var att hon var duktigare på att vara lös än gå med koppel. Framme i Storsand så tog jag av mig skorna och gick ut i vattnet....hua så det var kallt. Maya hade det skoj på stranden, trots koppel på. Hon sprang ut till mig, men missbedömde djupet och vände snabbt tillbaka till stranden igen.
 
 
Tre gånger så stack hon långt före oss på en skogsstig och vi gömde oss för henne (vi såg henne hela tiden). Efter detta så gick hon inte så långt ifrån oss mer...kanske hon lärt sig lite på denna minisemester.
 
 
Väl hemma igen så slocknade Maya relativt snabbt i sin korg under bordet utanför husbilen.Vi tvåbenta passade på att sätta oss ner och fika upp det som fanns kvar i ryggsäcken. Nu ska vi ta det lugnt resten av eftermiddagen så att Maya får samla sina krafter för att sedan ta en promenad åt andra hållet...mot Plattformen denna gång.