Hundarnas nya liv


Joakim är älgjägare och det har hundarna ochså fått känna på! De har fått lukta på älgskinn, ett älghuvud med horn och även fått varsitt stort älgben.

När hundarna för första gången fick komma i närheten av älgskinn som låg på backen så var det så försiktiga. De hade bakbenen stilla och gick bara framåt med frambenen, det blev såååå långa =). Kuro var mycket tuffare än Royce, han var på helspänn hela tiden. När vi kom fram till älghuvudet så var det samma visa igen.....låååång blev Kuro, Royce han ville inte alls gå fram. Efter ett tags snusande så tog Kuro tag i älghuvudets öra....då rörde den på sig lite och Royce han blev rädd. Lilla fegisen =)

Nästa dag gick vi dit igen och då försökte Kuro ta med sig ett älgskinn hem =)

Älgbenen som Jocke fick med sig hem från älgjakten (det var han som hade skjutit den), ja....dom blev som tokiga - båda två. Royce han har varit ute ensammen på gården och tuggat i flera timmar, Kuro han går en sväng för att sedan fortsätta tugga. Nu fiser hundarna så det är alldeles förskräckligt att vara i närheten av dom =). Det de fick förr att tugga på var sin höjd ett rökt grisöra eller då vanliga ben av hud.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spara
Spara
Spara