Bullet journal i värmen...

Oj, så det har varit varmt ute idag....jag tror att det som max snuddande på 32 grader nu på eftermiddagen. En dag som denna så är det nästintill ett straff att inte åka ut  med husbilen, men vi har bara varit hemma hela långa dagen. Nejdå...jag är inte alls bitter! Vi har varit hemma pga att Jocke tog sin andra vaccinationsspruta igår och nu har han fått muskelvärk, ont i huvudet, trött och väldigt ont i sin arm. Med andra ord...den typiska (och relativt vanliga) reaktionen på vaccinationssprutan mot Covid -19 (jag fick också on i armen, blev trött och hade en hemsk huvudvärk). Men, det är ju så trist att på sommarens varmaste dag är man hemma/inne sittandes...när husbilen bara står några meter ifrån att åka till någon trevlig camping nära havet. Men, nu är det som det är....och det är ju bara att gilla läget.
 
Medan Jocke svalkat av sig i källaren eller inne i husbilen med AC:n på....så har jag suttit ute i skuggan på altanen och hållit på med min Bullet journal för 2022. Snacka om att tiden flyger fram när man får göra någonting man tycker är roligt. Jag har bestämt mig för en betydligt mer stilren layout på nästa års Bullet Journal...årets har jag haft olika teman för varje månad och den är lite väl kladdig kan jag nu tycka (se år 2021 här). Ni ska se att år 2023 komemr att bli helt perfekt...för man lär ju sig av sina misstag också.
 
Ni måste ju bara beundra mitt pennfodral.....ett påskägg utav plåt. Där i ryms det många, många färgglada pennor...hahhaha.
 
 
Här är lite bilder från min Bullet journal som den ser ut år 2022. I år har jag färre målade bilder och jag har tagit bort vissa dela och lagt till andra....som tacksamhetsburken. Jag tycker att ALLA människor ska skriva ner en positiv sak som hänt under dagen. Jag har gjort det tidigare något år i blogginläggen varje dag, men nu ska jag samla alla positiva saker i en burk så att jag kan snabbt bläddra fram till den burken och verkligen se hur bra jag har det egentligen. Testa...det är så bra för man ser på livet på ett helt nytt sätt. Om man tycker det är svårt att komma på något postivt så kan man ju alltid skriva ner att du sovit i en skön säng, att du andas, att solen skiner m.m.
 
 
Självklart så måste man ju ha glass när det är så här varmt ute.....och så en kopp te såklart. Jag fattar inte egentligen hur det kan vara gott att dricka varmt te när det är över 30 grader ute....men, det är det iallafall. Hundarna springer mellan mig och Jocke och jag fattar inte varför de vill vara ute i värmen med mig för? Kan det bero på att det är jag som har glass....hahahha. Ja, ja....de fick smaka varsin vaniljglassklick....för vem kan motstå dessa två skönheter.
 
 
Klockan är nu 21:30 och solen är på väg ner....det har kommit lite moln på himlen och temperaturen har sjunkigt till sköna 19 grader. Det kanske blir lite sömn inatt ändå...
 
 
 
Visa fler inlägg