Firat ett Diamantbröllop....

Idag har vi varit och firat Jockes föräldrar som firar sin 60:e bröllopsdag.....dimanatbröllop med andra ord. Tänk, att varit gifta i 60 år.....det är ju nästan en hels livstid de varit tillsammans. Så hipp, Hipp HURRA....på eran 60:e bröllopsdag!!!!
 
Vi började med att fika den tårta jag och Jocke hade med oss (japp, vi har gjort den själva). Innan vi kom så hade Christers dotter (Aida), pimpat en flaska med "dimanater" och blåst upp två superstora ballonger och lagt ut silvriga girlanger lite överallt + att blombuketterna hamnat i vaser och står så fint på bordet.
 
 
Maya, har redan tagit plats vid bordet. Jag tror det är någon som är sugen på tårta.....hahhahah.
 
 
Vi kallar det för champange, för något måste vi ju skåla i.....trots att det bara är ett mousserande vin. Men, det gick så bra så och dagen till ära förevigas med en puss på diamantbröllopsdagen! Jag hoppas att jag och Jocke också kommer att pussas när vi är 80+......för det är ju någonting alldeles speciellt när äldre personer visar sin kärlek. De är ju bara så fina dessa två.....
 
 
Senare på kvällen så bjöd Jockes pappa oss alla på kinamat (från King´s square). De hade ingen utkörning så vi fick vackert åka in till stan (Ö-vik) och hämta maten själv. Men, oj, så gott det är med kina mat...friterade saker, den goda sötsura såsen och det klibbiga riset....mmmmmmm. En sak som är säker....nu är vi alla så mätta.....phu! Tusen tack för maten Alrik.....
 
 
Christer hade med sig sina tre hundar också.....så helt plötsligt så bidde det fem. Jag blir lika faschinerad varje gång att det bara fungerar med alla tillsammans, för de träffas ju inte så ofta (max ett par gåner per år). Det var bara det gråa tiken, Tindra....som var lite sur mellan varven.....annars gick det hur bra som helst. Här har alla tre tagit sig upp i Christern knä.....för det är jobbigt att fira bröllopsdagar, det tyckte även Maya (Kira valde att vila en stund på golvet).
 
 
Så än en gång...GRATTIS på eran stora dag och tusen tack för maten och trevligt sällskap!