Städa och ont i knät...

Varför ska aldrig det onda i mitt knä ge med sig för? Jag kan se men blotta ögat att det är svullet och det känns varmt....fan också! Varför kan jag inte få det röntgat igen för...en maskin som kan se mjukdelarna i knät. Då kan man ju en gång för alla se vad det är som ställer till sådana problem för mig och vad man kan göra åt saken. Varför? Nog med gnäll nu....
 
Jocke tar med sig Maya och ska gå en långpromenad i solen. Åh...vad jag så mycket hellre hade följt med istället för att stanna hemma och städa...djävla knä elände (det blev mer gnäll ändå).  Men tillbaka till städningen. Kolla in Mayas otroligt vackra "noseart" på köksfönstret, hon har till och med gjort en vacker skyltning med två av hennes leksaker. Jag är så otroligt stolt över vår lilla konstnär 😀. 


Medan mina älsklingar var ute på en härlig promenad så hann jag putsa ett fönster, byta gardiner, dammtorka, plocka ur och i diskmaskinen, tvätta och plocka upp ren tvätt...pust. Men, när jag skulle kliva upp på pallen så var jag så försiktigt och hade tungan rätt i munnen. Var så rädd att göra illa mig mer i knät. Det var ju exakt ett snedsteg ner från pallen som har gjort att jag har då ont i mitt knä. Då klev jag snett och vred knät. Men, denna gång gick det bra...tack och lov. 
 
Nu har de kommit hem efter en nästan 1 mils lång promenad och lilla tjejen är trött. De har varit borta i ca 2 timmar och har till och med fått se en död grävling efter vägen...spännande! 
 
 
God Natt....
 
 
Visa fler inlägg