På väg mot Lycksele...

 
Vid 10:00 tiden (30/7) åkte vi iväg mot Lycksele och vi hann med och stanna en gång och käkade några mackor och rastade hundarna. Det är fortfaranade riktigt vackert efter vägarna...me like!
 
Se tidigare inlägg från mobilen.
 
Hundarna är redo...lets go!
 
 
 
Nu är vi framme i Lycksele och jag, Jocke och min mamma ska gå in på djurparken och titta på massa djur. Pappa stannade kvar med hundarna, de fick inte följa med in...tur var väl det för bara när vi gått en liten stund inne i parken så började det att blixtra, dundra och regnet bara öste ner. Mina hundar gillar nämligen inte alls när Tor svingar sin hammare. Vi gick tillbaka till souvenirbutiken och köpte varsin regnponscho....ett bra inköp!
 
 
 
Jahapp, då var denna semestertripp slut för denna gång....eller inte riktigt än! Vi bestämde oss för att åka hem efter vi varit på djurparken, det är ju "bara" tre timmar innan vi är hemma. Det känns liksom onödigt att ta in på en camping när vi ändå är så nära.
 
Regnet kom tillslut....
 
...och så lite sol som tränger sig igenom (ser ni jätteflötet ute i vattnet) :)
 
Öviksvägen - det var det värsta vi åkt på under hela vår semestertripp. Jisses alltså....hela husbilen lät som om den skulle gå i småbitar. Det hoppade, guppade omvart annat hela tiden....det var 90 på vägen och som ni kanske ser så kunde vi bara köra lite drygt 50, så ILLA var det! Den vägen kör vi inte fler gånger....hua!
 
 
Ett sista stopp vid Kvarnforsen (mellan Fredrika och Björna). Där fikade vi lite och sa hej då till varandra, vi kommer att svänga av mot Björna och de åker in mot Ö-vik.
 
Tacksamhetsdagboken:
  • Är så glad att vi fick se en massa olika djur
  • Är så glad i husbilen
  • Är tacksam över att få komma hem igen
 
Spara
Spara
Visa fler inlägg