Väderombyte.....sista dagen på året!

Vid 09:00 tiden så var det helt magiskt ute....allt var som i ett rosa skimmer och himlen var helt magisk. Härligt hann jag tänka....vilken härlig dag det kommer att bli och att vädermeterologerna kommer att ha så fel....
 
 
 Tji, fick jag....de på vädret hade trist nog rätt idag - klaftig blåst och snöfall/snöblandat regn. Nu är klockan 13:00 och jag och Maya tänker trotsa vädrets makter och gå ut på en promenad.....tur det finns bra och varma kläder + reflexjacka så man syns i snöstormen och regnoverall till Maya.
 
 
Hemma igen....det var inte skoj att gå mot vinden hem igen. Aj, så det gjorde ont i både ansikte och ögon. Undra om man ska införskaffa sig ett par slalomglasögon eller varför inte ta på sig en hjälm helt enkelt....med vindrutetorkare installerade på...hahhaha. Blåsten har gjort så att snön drivit igen nästan hela södergående fil på vägen.....så vi fick lov att gå ute i vägen. Men, kom det en bil så hoppad vi båda in i snödrivorna och väntade på att bilen skulle köra förbi oss.
 
 
Soptunnan har blåst omkull - än fast den står mot en husvägg. Det var bara att lyfta upp den igen och tack och lov så hade inga soppåsar ramlar ut....
 
 
Vårt sovrumsföster är snart täckt av snö.....
 
 
Ja, för att se de positiva i detta väder så kommer de som ska skjuta rakter inte ha det så himla skoj. Men, innan 00:00 slaget så kanske det har lugnat ner sig....i och för sig så är det också bra med tanke på våra marschaller som vi ska tända ikväll när Jockes föräldrar kommer.
 
Visa fler inlägg