Saknar att vara utomhus

Ännu en dag i feberns tecken.....fy, så man känner sig trött och kraftlös. Natten mot idag pikade jag på 39 grader....igen. Varför får jag så hög feber när jag ligger och sover?Jag frös så fruktansvärt hela natten igenom känns det som.....jag letade till och med fram värmedynan. Men, det absolut värsta är när man äntligen fått upp lite värme.....ja, då måste man krypa ur sin varma kokong och gå på toaletten. Inatt kommer jag sova med kläder på.....det är ett som är säkert.
 
En anna grej som jag har funderat på är Covid vaccinet.....hur har detta vaccin hjälpt mig? Det enda som skiljer från förra gånger var att jag då hade 40 graders feber i några dagar......och denna gång 39. Denna gång har även smaken försvunnit lite och allt känns meningslöst att äta. HATAR att vara sjuk så här länge och att tappat smaken är inte heller så skoj kan jag lova!
 
Åh, så jag saknar att vara utomhus......trots att det fortfarande blåser som bara den. Solen skiner, syrenen håller på att slå ut och bärbuskarna står så vackert på rad i grönskan. Jag vill bli frisk NU!
 
 
La mig och vilade vid 18:00 tiden och Jocke väckte mig 20:00......ett tecken på att min kropp verkligen behöver vila. Jag klev upp och gick ner och satte mig framför tv:en.....och kollade tempen igen. Men, vad f...n......ska febern aldrig ge med sig? Idag har febern pendlat från 39 till 37,1.....fattar ingenting. Varför pendlar den så???
 
 
Det enda jag är sugen på är kolsyrad dryck med massor av is i. Bubblorna i drycken river så skönt i halsen och isen gör den naturligtvis isande kall och god. Idag har jag fått i mig en rostad macka, 1 1/2 potatis och en fiskpinne, en kanelbulle.....och allt smakade ingenting. Jag vill ha chips....allra helst pringels.....jag är så fruktansvärt sugen på någonting salt. Men, det kanske inte heller smakar någonting....suck. Mitt liv är inte roligt just nu....blä!
 
 
Jocke har varit feberfri hela dagen......det jag känner då är att de finns ett ljus i tunneln trots allt. Så i morgon kväll eller i övermorgon borde jag också vara feberfri....om jag följer hans sjukdomsbild vill säga. Jocke får släppa ut hundarna på kvällspinken......jag har redan börjat frysa. Nu blir det en alvedon och lägga sig med kläderna på. Jag vill inte frysa en natt till.....jag svettas hellre och kan ta av mig allt eftersom än att ligga och klappra med tänderna.
 
 
Man fattar inte hur mycket man tar förgivet när man är frisk......njut ni alla som kan vara ute i naturen.
 
Visa fler inlägg