Nostalgitripp...

Idag åkte jag ut till Järved för att gå på promenad med hundarna....på vägar jag gått många mil på genom åren. Mina föräldrar var inte hemma så jag förstod att de var och spelade boule nere vid Järvedssstrand. Så vi började vår promenad för att kolla om jag hade rätt....
 
 
Japp, det hade jag.....de och en massa andra glada pensionärer var där och spelade tillsammans. Redan innan hundarna såg alla människor så började de att gnälla och Kira vinkade med sina framben....de hade hört min pappas röst....hahahah. De håller på i över två timmar inklusive fikapaus när de spelar....så jag och hundarna gick själva på promenad denna gång. Jag fick en bild på när min mamma kastade klotet/kulan och även när min pappa kom för att hälsa på Maya och Kira (som blev helt överlyckliga).
 
 
Vi fortsätter vår promenad....på vägar jag gått många, många mil med alla hundar vi haft i familjen genom åren. Första hunden kom till oss 1979....så en herrans massa år blir det. Det är ju bara så vackert denna promenadväg.....njuter av varenda steg jag tar.
 
 
Nu till nostalgitrippen.....när jag går förbi de hus/lägeneheter jag bott i. Först kommer vi till Bastuvägen....där bode jag från det jag var bara någon månad gammal tills jag var tolv. Jag har även bott där några gånger till...både som sambo och själv med Izabell (min dotter). Många, många minnen har jag utav detta lägenhetshus....och alla är faktiskt bara bra.
 
 
Alldeles nedanför dessa lägenheter finns skridskobanan.....Getinghov. Där har man också tillbringat många, många timmar...både som barn och även som tonåring....även här finns det bara bra minnen.
 
 
En lägenhet i detta hus på Kolarvägen har jag och Izabell också bott....där trivdes jag ganska bra. Men, det var jobbigt att tvätta i detta hus, helst på vintern + att det var fruktansvärt lyhört i huset. Man fick lov att gå ut i ur och skur för att kunna komma till tvättstugan....så här kommer det med lite blandade känslor när jag tittar på lägeheten (jag bodde längst upp, längst bort i bild).
 
 
I detta hus...som mina föräldrar bor än idag flyttade vi till när jag var 12 år gammal. Det är HEMMA för mig!
 
 
Åh, så många minnen som dyker upp under denna nostalgitripp...
 
Visa fler inlägg