Handrehabiliteringen

 
Varit idag till handrehabliteringen och provat ut ortoser till mina tummar. Jag hade med mig min gamla ortos och ett par arbetshandskar, så att hon som ska fixa nya till mig förstår vad jag pratar om. Men, läkaren hade redan bestämt vilket skydd jag skulle ha till mina tummar - fomgjorda i hårdplast.
 
Hon formade och klippte och det skavde och gjorde ont - ortosen blev mindre och mindre. Till slut så gav vi upp och jag skulle testa ortosen nu nästa vecka innan semestern och en vecka efter semestern - så den 18/8 så ska jag tillbaka för en utvärdering. Hon klippte upp min arbetshandske så att den lättare skulle kunna tas på - det gick i och för sig lite lättare, men handsken sitter inte så bra på handen efter det. Suck!
 
Jag hade på mig tumskyddet när jag åkte och handlade och sedan körde hem, när jag kom fram och skulle öppna garagedörren så kändes det som om hela sidan där lillfingret sitter hade domnat bort. Hmmmm, spännande och se nu hur detta skydd funkar nu på söndag och resten av veckan...
 
 
 
 
Tacksamhetsdagboken:
  • Är så tacksam att hon som fixade mina ortoser hade ett sådant tålamod med mig
  • Är så tacksam att det finns hjälp att få
  • Är tacksam att denna ortos är betydligt smidigare än den förra
Spara
Visa fler inlägg