Snö, snö och åter snö!

Fy, vilket väder vi haft idag....snö, snö och åter snö har fallit under natten och hela dagen har det hållit på också. Det började med att jag fick skotta mig fram till garaget och en liten plätt så att hundarna kunde kissa. Hela vägen ända ut till E4:an var oplogat och det är en ganska lång bit, ca 7 km....inte alls roligt att köra bil i morse. När jag äntligen kom fram till min mamma så skottade jag där också innan jag släppte in hundarna till henne....klockan är nu 04:50.
 
När jag slutade jobbet vid 14:00 så var det bara att börja sopa utav bilen som nu är alldeles vit.....den är annars blå. Var så orolig när jag körde hem.....för jag visste inte om jag överhuvudtaget skulle kunna ta mig in på gården pga av höga plogvallar. Men, till min glädje så hade "grannen" skottat en sista gång innan de sålde traktorn. Vi kommer snart att få nya grannar.....ett ungt par i 30-års åldern kommer att flytta in i slutet av december. Hoppas nu bara att de är trevliga och skötsamma.....
 
Efter maten så gick jag och Jocke ut och började skotta snö......suck! Bra precis 2 timmar tog det att skotta allt.....och min kropp är totalt slut på just nu.
 
Först en sväng med traktorn och snygga till lite....och jag skottade ut snö med snöbjörnen på platser där han inte kom åt riktigt med skopan.
 
 
Sedan blir det snöslungan......för hundarna måste ju få sina gångar uppskottade.
 
 
Lite race i gångarna efter vi var klara är ju ett måste.....hahhaha. Tänk, vad man egentligen gör för sina älskade hundar.
 
 
När vi kom in igen fick hundarna varsitt tuggben......
 
 
Jocke han är så duktig....för inte nog med att han skottat det tyngsta ute på gården så skottade han även av altantaket. Nu när han är klar så ska vi gå ner och ta en varm kopp te med något gott till....för det är vi värda.
 
 
Snöhelvete.....det räcker nu!
 
Visa fler inlägg