Suck, pust och stön....

 
Hälsoresan jag håller på med.....suck, pust och stön!.
 
Åh, vad jag längtar tills det börjar kännas på kroppen att det händer någonting. Har till dags dato gått ner 5,1 kilo, men jag känner inte alls utav det. Allt känns bara tungt och jobbigt just nu. Men, en positiv sak är att Jocke säger att jag snarkar mindre nu....hahahha.
 
Mitt motto: "Always look at the bright side og life...". Inte lätt alla gånger, men jag försöker.....och det är ju huvudsaken.
 
Var till exempel med Izabell på stan igår och käkade lunch med henne - på grund av detta så fick jag endast (efter 20 minuter på gåbandet) dricka en 6:a Dooley´s. Allvarligt? Ska det vara så här?
 
Jag är så sugen på chips och dipp, cola, smågodis, chokladkaka...ja, you name it. Vill ha allt och det är nu! En riktigt stor fördel är att vi bor 1 mil från närmsta affär - så det är inte bara att snabbt åka iväg och handla något gott. Vi satt och funderade och drömde om allt snacks igår kväll framför tv:en, men som tur var så orkade ingen av oss att åka till affären efter isiga vägar...
 
Åh, vad jag längtar tills jag kan köpa "vanliga" kläder igen...i normala storlekar. Finns ju INGENTING snyggt för oss större kvinnor/tjejer därute....inte i Ö-vik i allafall....gaaaahhh!
 
Åh, vad jag längtar tills jag flyger jag med :) Blod, svett och tårar...men, jag ska bara dit!
 
 
Suck.....är så mycket mer åt den vänstra bilden att det inte ens känns roligt. Men, samtidigt så är det skoj att se att den högra bilden kan bli en mer eller mindre verklighet....
 
 
Än hur gott det är med Cola så ser det faktiskt betydligt godare ut med vatten om man nu ska jämföra som denna bild gör. Men, jag saknar kolsyran i drickat. Jag tycker inte alls om kolsyrat vatten, tycker det smakar beskt och äckligt....suck. Måste kanske försöka lära mig det också i framtiden....men, inte nu!
 
 
Visa fler inlägg