Husbilsfix...

Idag har vi varit och kastat skräp på Miva, hälsat på Izabell, hämtat ut ett paket, tankat bilen (dyrt), och bokat en ny mobiltelefon till mig (Samsung Galaxy S22 Ultra). Det trista är att jag inte fick med mig någon hem idag....utan det kan ta över 1 månad innan jag får den, suck! Men, trots det så är jag så glad.....ÄNTLIGEN en ny mobil (eller snart så).
 
Men, det allra roligaste har nog ändå varit att få bära ut sakerna till husbilen igen.....här kommer en bild på hur det såg ut före.
 
 
Och nu kommer efter bilder.....I Love It!
 
 
Några stora fåglar flög över oss medan vill höll på med vårt husbilsfix...och solen kom och gick hela tiden. Det har till och med hunnit regna en liten stund också....och det är +8 grader ute.
 
 
Sista April.....då måste man ju bara få titta på en eld. Elda bort allt det gamla och välkommna sköna Maj med öppna armar. Självklart blir det grillat också.....ett måste på denna dag.
 
 
Oj, höll ju på att glömma det lilla rådjuret som gick och åt upp grannens blommor. De är inte så stora dessa vackra varelser, om man jämför storleken med bilen den skuttade förbi.
 
 
Visa fler inlägg