Klass 2 varning i Västernorrland - värmen!

 
 
SMHI har visst går ut med en klass 2 varning över Västernorrland på grund av värmen. Det är visst många som far illa av denna värme - visst är det jobbigt men hellre värme än kyla tycker jag i alla fall.
 
 

Västernorrlands län.

Varning klass 2 extremt höga temperaturer Minst fram till på lördag väntas maxtemperaturen kunna nå 30 grader. dvs totalt under minst 5 dagar.
 
 
3:e  länet uppifrån är Västernorrland - om ni inte redan visste det :)
 
 
Nog är det varmt alltid - men hellre värme än snö och kyla! Men, visst är det jobbigt i mellanåt - med skugga och dricka gör susen både för tvåbenta och fyrbenta. Det är inte alla gånger man kan gå i shorts och bikiniöverdel från tidig morgon till sena kväll.....underbart! (Men, det är tufft med värmen vi som håller på inne med köket - då kunde det gärna få vara bra många grader svalare.
 
Tur att det har blåst idag...tvätten torkar snabbt och har till och med solat i ca 30 minuter idag (eller var det 15 minuter) - men, först fick Jocke spola vatten på mig så det blev lite svalare....Har ingen som helst ro att ligga still - har aldrig kunnat det!
 
 
 
 
29,2 inne och 31,8 ute klockan 13:24
 
 
 
 
Gräsmatten behöver verkligen regn.....det är bruna fläckar lite överallt hemma på gården.
 
 
 
 
Solen värmer på högsta nivå...
 

 
 
En kort promenad i hettan
 
 
 
 
Kuro gick och ställde sig i skuggan ett tag....
 
 
 
 
Svettigt....
 
 
 
 
Tur det blåser skönt idag....
 
 
 
 
Royce hittade skugga under Jockes solsäng - och kläderna vajjar i vinden!
 
 
 
 
Kuro har också parkerat i skuggan
 
 
 
 
Nästintill klarblå himmel
 
 
 
 
Kuro i blåsten....
 
 
 
 
Royce har det gött!
 
 
 
 
Somnar nästan....härligt med friskluft, skugga och mjuks skönt gräs att ligga på!
 
 
 
 
Kuro
 
 
 
Ska inte alls klaga på värmen eller att det inte regnar......tänk bara på vad som komma skall....brrrrr! Hellre varmt och sol än snö och slask....sådeså! Nedan kommer lite "tragiska" bilder enligt mig! Det enda som är bättre på vintern är att det inte finns några otäcka blodsugande, köttätande flygfän.....annars kan det vara sommar och sol jämt (nästan). Hösten vill jag inte vara utan ;)
 
 
Brrrr
 
 
 
 
Brrrr
 
 
 
 
Brrr
 
 
 
Visa fler inlägg