Vilken underbar dag....

Vilken underbar dag denna också blev.....solen skiner, det är bara -2 grader, fåglarna kvittrar runt om bland träden och det droppar för fullt från taken. Sådana här dagar kan även jag gilla "vintern" eller "vår/vintern", denna sista dag i mars. Tänk, att i morgon är det redan den 1 april.....nu går det fort. Men, hur länge kommer det att ta innan all snö smälter undan som vi har på vår gård? Våran infart är som ett fort....men höga vita murar.
 
 
Tänk om detta ändå hade varit på riktigt......en trottoar längs efter vägen. Men, tyvärr så är det bara hundarna som kan gå på den och så kommer den med tiden att helt smälta bort. Jag saknar verkligen en riktig trottoar att promenera efter och slippa vara orolig för alla bilarna som nu kör tätt intill oss.
 
 
När vi gick på vår ptomenad idag så upptäckte vi någonting nytt.....en traktorväg rakt ut på lägdan. Det verkar som om "bonden" har varit och skottat fram lite "bondägg" till sina djur. Vilket arbete....jisses! Men, för oss var det bara spännande och självklart fick vi lov att provgå den och samtidigt fick även hundarna springa lösa en stund.
 
 
Lite närbilder på Maya....
 
 
...och på Kira såklart!
 
 
Vilken underbart härlig dag!
 
Visa fler inlägg