Kuro till tandläkaren

Idag klockan 08:00 så lämnade Jocke in Kuro på djursjukhuset - där ska han få röntga sina tänder för att de skulle se om de kunde hitta varför hans nos har svällt upp. De trodde att han hade något som de kallar för rotspetsböld.
 
Hämtade honom 15:00 - åh...så jag hade saknat honom! Fy vad hemskt det var att vakna upp utan att Kuro finns hemma - en riktigt otäck känsla. Men...nu är han hemma och jag är glad igen!
 
Veterinären hade inte hittat någonting på röntgenplåten som skulle tyda på att de var en rotspetsböld - han sa också att skelettet runt tänderna ser jättefina ut och att tanden satt precis som den skulle och den behövde absolut inte dras bort (skönt). Men han förstod inte riktigt varför han svällt upp på nosen tills han började ta tandsten på insidan av en av de stora längst in i munnen (övre högra - vad den nu heter?). När han började ta tandsten där så upptäckte han att han hade en böld där, som inte hade synts på röntgen - den var fylld med var. Nu är den bölden dränerad och så ska han få medicin i 20 dagar (antibiotika).
 
Veterinären trodde inte att detta skulle ge några komplikationer och att allt annat såg bra ut i hans mun, det känns så skönt att höra. Jag fick också en tandborste som jag skulle börja använda på insidan allra helst, men överallt annars också. När han var sövd så hade jag tidigare sagt åt dom att passa på att rycka hår ur öronen på honom, har haft det så svårt att komma åt längst ner i örat. Fick även droppar för öronen...
 
Är såååå glad att ha min älskade Kuro hemma igen.....
 
Kuro hemma igen och matte är sååååå glad!
 
 
Kuros fina bandage med hjärta på och allt.....
 
 
Alla medicineringar....
 
 
Sammanlagt så gick detta kalas på 4278,52 sköna kronor. Tur han är försäkrad ;)
 
 
Spara
Visa fler inlägg