Nu kommer högsommarvärmen

Eller, hur var det med det? Här hemma just nu är det regntunga moln och 15 grader varmt - inget badväder med andra ord!
 
 
 
Enligt Aftonbladet så är SUPERVÄRMEN på väg in över Sverige! De skriver att: "De kommande dagarna väntas högsommartemperaturer från Götaland ända upp till mellersta Norrland. Det ser ut som att vi ligger mellan 25-30 grader på många håll i landet under torsdag och fredag". Så alltså s komemr vi att få två dagars supervärme - torsdag och fredag och på lördagen så blir det sämre igen....VART ÄR MIN SOMMARVÄRME???
 

Enligt Klart.se så kommer vädret i Västernorrland (där jag bor) bli så här de kommande dagarna:
 
 
....som om vi inte haft nog av regn i hela Juni!
 
 
Kan det verkligen vara svårt att vara meteorolog? De kan ju säga precis vad som helst - väder får vi vilket fall som helst! De kan säga nu kommer sommarvärmen och någon dag senare säga att - det varma vädret vek av tidigare än vi trott tex. Det kan säga att det kommer att blåsa måttlig till gård vind.....lite skillnad, med de är ju garderade på att de kommer att blåsa i någon styrka. Har till och med ibland hört på väderleken att de riktigt garderar sig och säger att solen kommer att titta fram mellan skurarna och regnet kan även falla ner i form av hagel. Allvarligt.....det är ju bata och gissa - någonstans så kommer de att ha rätt!
 
FATTAR INTE varför de går ut med att nu kommer supervärmen - som enligt Klart.se bara kommer att vara här hos oss i Västernorrland i två hela dagar....
 
Det är så här jag vill ha sommaren:
 
 
 
 
Spara
Visa fler inlägg