Hjärnverksamheten.....står på noll!

Men, vad jag är knäckt.....totalt slut i kropp och knopp. Det redan +28 grader nere på verkstaden, när jag kom på jobbet i morse....vid 05:30 tiden. Innan jag gick hem vid 13:30 hade det stigit ytterligare 2 grader på termomentern. Detta är ju f....n inte klokt! Jag mår inte alls bra......varken då eller nu! För nattsömnen blir ju också påverkad av denna värme....och då hamnar hjärnan ännu mer ur fas. Detta kan inte vara nyttigt för ens välbefinnande.....inte någonstans. Jag är bara ARG, less och så besviken!!!!! Jag är inte den enda som lider på mitt jobb.....många mår fysiskt illa och har ont i huvudet m.m. Jag har tex bara idag druckigt 3 liter vatten och kanske varit på toaletten 2 gånger....på hela dagen.
 
Tänk, att +16 grader,  som det var i morse när vi åkte i väg med bilen.....kan kännas så ljuvt och skönt.  Svalka, svalka o du underbara svalka....
 
 
När jag slutade jobba så var det bara att sätta sig i en stekhet bil och sedan åka och handla. Jag får helt enkelt hämta hundarna senare.....för de kan ju inte sitta i en bil en dag som denna. Men, tror ni inte att jag höll på att få något fel när jag såg en kille komma springandes med en hund. I denna värme!!!!! Hur tänkte han där? Jisses!!!!
 
Sommarpresenten kom verkligen till pass idag.....för vi har fått en kylväska i form av en ryggsäck. Dit hamnade alla frysvaror som jag köpte och det var fortfarande kallt i väskan när jag kom hem ca 30-40 minuter senare.
 
Men, nu åker jag och hundarna hem.....och jag tackar GUD för AC i bilen.
 
 
Så här ser sommarpresenten ut....
 
 
Nu ska jag inte göra någonting alls resten av kvällen.....inte ett enda dugg!
 
Visa fler inlägg