Sista januari

Idag är det det sista januari, den 31:a dagen på det nya året. Tänk att vi redan går in i februari månad i morgon....underbart! Jag längtar nämligen väldigt mycket till våren....och jag fick verkligen vårkänslor idag under min och hundarnas promenad. Solen skiner och den värmer så skönt, blå himmel, sköna -4 grader och det har börjat droppa lite från taken. Januari månad avslutas helt enkelt på topp i år!
 
 
Förra eftermiddagsveckan så fick jag stanna för en massa älgar på vägen när jag skulle åka hem från jobbet. Skoteråkare som åker över Täfteåsjön har uppmärksammats på att det ligger älgar efter skoterleden förra helgen, Jocke har sett älgar på hemväg från sitt jobb + att det finns spår i snön efter älg precis överallt. Nu har kommunen till och med satt upp en varningsskylt för just älg....bra jobbat. 
 
 
Nu njuter vi för fullt.....tänk, vad solen och en blå himmel kan göra en glad! Är så tacksam att jag går eftermiddags denna vecka så att jag verkligen hinner njuta av detta underbart härliga väder som vi har just idag.
 
 
Maya och Kira......
 
 
Nu är vi hemma på gården igen....och jag ställer mig mot husväggen och bara njuter av solens strålar. Hundarna gör som hundar ska.....de spanar och busar....hahhaha.
 
 
Här inne står tyvärr våra sparkar.....vi hann inte ta ut dom innan den värsta snösmockan härjade över Västernorrland. Idag skulle det ha varit en perfekt sparkdag.....men, jag orkar inte gräva fram dem. Snön är så hårt packad och det kommer att ta evigheter att komma fram till dörrarna. De får nog stå inne och vila denna vinter.....suck!
 
 
...och så avlutar vi med lite pippifåglar!
 
 
Visa fler inlägg