Hypnotisören - Lars Kepler

 
 
 
I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen. Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
 
Sonen svävar in och ut ur medvetenlöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Jonna Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hyptotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
 
Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obeveklingt sin början.
 
 
Den här boken var så bra, den får en stark 4:a av mig.
 
Redan från början blir boken spännande och är svår att lägga ifrån sig. Redan från början i boken så får man reda på vem mördaren är (en av dom), det var verkligen ett annorlunda sätt att skriva på. Boken handlar mest om Erik och hans familj och allt som händer runt omkring i deras liv och polisen Jonna är med dem från början till slut.
 
Allt började med att Erik hypnotiserade en 15-årig pojke och genom detta helt otippat får reda på vem mördaren är. Efter det så kidnappas Erik och hans frus son, som lider av blödarsjuka. En spännande jakt från början till slut på att få tag i både mördare och kidnappare... LÄS DEN!
 
Visa fler inlägg