Lördag eftermiddag i Salusand

Vi följde som sagt var med pappa upp på parkeringen för att titta på husbilen han körde....vilken raritet. Men, oj så den var stor invändigt, men en hel del jobb kvar för att fixa till den...
 
 
 
När pappa åkt vidare mot Järved så gick vi andra på promenad nummer två. Det är riktigt bra med fina promenadstråk runt om på campingen....och Maya kunde vara lös.
 
 
 
Maya började nosa i luften och ville inte riktigt lyssna på oss - så kopplet åkte på. Det hon hade känt var en (som vi tror) en död säl som låg uppe på stranden....usch....stackarn. Maya var väldigt intresserad av den, men dumma husse och matte ville inte att hon skulle vara där och slita och dra....
 
 
 
Hösten är väl allt bra vacker...eller hur? Tänk så underbart det hade varit om vi hade fått haft blå himmel och sol också under denna helg....det hade bara varit så härligt. Men, vi har kläder för vädret...så det gick ingen nöd på oss.
 
 
 
Hemma i husbilen igen så somnade Maya direkt, en jobbig dag med mycket nya intryck för den lilla tjejen. Hon låg tätt intill Karin och hade det så gott och skönt på en mysig varm filt.
 
 
 
Gubbarna gick ut för att grilla och vi fruntimmer fixade fram tillbehören som skall vara till + att duka. Mums, så gott det var med varm mat i magen...vi var riktigt hungriga allihopa. Man blir hungrig att att vara ute i havsluften + att det är riktigt jobbigt att gå på sandstranden för benen. Maya hon flöt så fint uppe på sanddynorna, hon hade inga som helst problem att ta sig fram på sina små ben.
 
 
Senare på kvällen (Jockes föräldrar åkte hem vid 19:00 tiden), så tog vi fram vin, ost och vindruvor....är det sista kvällen för i år i husbilen så ska det festas ordentligt...och vi bara gäspade....sjön suger som det heter!
 
 
 
Jocke myser med Maya.....mina älsklingar! Vi la oss sedan och såg på Harry Potter och hade det gött i sängarna. Sista svängen ut med Maya fick jag ha med mig ficklampan....jisses så fort det blir mörkt på kvällarna.
 
 
God natt!
Spara
Visa fler inlägg