Maya på Utah Beach

Fick en smärre chock när jag fick ett mail från YouTube...som helt enkelt säger att de satt en åldersbegränsing på min videofilm. Vem i h...vete kan ha flaggat en liten pudel som springer lös på en strand? Ska verkligen Maya på Utah Beach (som videoklippet heter), kunna tas som något barnförbjudet? Du måste alltså vara över 18 år för att se denna film! Nä, nu blir jag arg på riktigt......
 
Jag överklagade självklart denna idiotiska flaggning.....och fick till slut ett svar från YouTube. För det finns abolut inget stötande, porrigt, nakna människor eller något annat opassande för ett barns ögon i denna filmsnutt. Hur kan de i det första mailet skriva att de har granskat innehållet....när de så uppenbart INTE har gjort det? Vad håller de på med egentligen dessa "granskare"? Jag känner mig KRÄNKT, för Mayas skull !!!!!
 
Ja, men se där.....efter en närmare granskning så har de nog insett vilket misstag det gjort. I mailet jag skickade till dem så skrev jag detta: "Hur kan ni på fullaste allvar mena att det INTE är lämpligt för barn att se en glad och lycklig liten pudel som springer lös på en sandstrand i Frankrike? Det är hunden som heter Maya!"
 
Här är den först flaggade och icke barntillåtna filmsnutten....som de tack och lov låter vara kvar utan åldersgräns:
 
 
Ja, jisses alltså! Nu kan även barn se denna film.....hahhaha!
 
För att anmäla ett Youtubeklipp så kan du göra detta helt anonymt....men, att sedan påstå att de granskar en anmälan är ju bara skitsnack....
 
 
YouTubes personal granskar rapporterade videor dygnet runt, sju dagar i veckan. Alla videor som har laddats upp på YouTube kan när som helst rapporteras. De granskas sedan av YouTubes personal. Om granskarna inte hittar några överträdelser spelar det ingen roll hur många gånger videon har rapporterats – den kommer ändå att finnas kvar på webbplatsen.
 
Har ni varit med om detta själva?
 
Visa fler inlägg