Aida på besök

 
Aida följde med oss hem från Jockes föräldrar igår och hon ska sova över hos oss. Fick en jättefin teckning av henne....såklart så var det en pudel. Tack Aida!
 
 
 
En fin rosa pudel.....helt passande en prinsessa som mig ;)
 
 
Vi stannade till på Hemmakväll och hyrde en film när vi åkte hem till Täfteå - det blev en film som heter Croodarna.
 
 
 
 
Häng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna, världens första familj, ger sig ut på sin livs resa när de tvingades lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror. Snart upptäcker de en helt ny värld fylld av fantastiska landskap och märkliga varelser som kommer att förändra deras - och våra - liv för alltid.

Detta var då en rolig film ;).Filmen får en 3:a av mig!
 
För pappan i familjen var allt som var nytt livsfarligt och helt förbjudet - och ingen i hans familj fick gå ut från den trygga grottan...bara när det var dags för jakt.
 
Men, vid en naturkatastrof - jordens undergång som Grabben (en kille som flickan i familjen träffade på en kväll) kallade det, gjorde att grottan blev förstörd och de fick ge sig ut på jakt efter en ny grotta. Vi får följa deras äventyr och de olika ideér de hade för att klara sig i den nya världen. Grabben var betydligt smartare än var Croodarna var - han hade en hjärna ;).
 
 
 
 
 
Idag så har vi ätit frukost och Aida har lekt med Kuro.....skitskoj enligt Kuro ;). Äntligen en lekkamrat som inte lessnar på alla pipljud på en gång....det pep och pep ska ni veta.
 
 
 
Skratt och bus
 
 
 
 
Hjäääälp säger Aida och kastar pipleksaken när Kuro störtar fram
 
 
 
 
Kuro och pipleksaken - en fågel som låter hemskt
 
 
 
 
Kuro är nästan lika stor som Aida när han står på bakbenen
 
 
 
 
Bus
 
 
 
 
Royce ligger i soffan och tittar på allt stohej.....
 
 
 
 
Kuro med en av alla leksakerna som vi har här hemma
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg