En annorlunda födelsedag

Idag fyller Maya 7 år och hennes födelsedag blir en aning annorlunda i år jämfört med tidigare födelsedagar. Genom att hennes systerdotter Kira, har stränga restriktioner på vad hon får äta och leka med (efter henens tanddragning i måndags), så får Maya inget paket i år. Stackars lilla (stora) Maya, men tyvärr kan du inte få en leksak när Kira inte får leka. Men, en slags tuggvänlig tårta får det bli.....för jag kan ju inte bara erbjuda godsaker till en och inte till den andra. "Tårtan" blev inte vacker i år......men, den gick ner snabbt i båda hundarnas magar.
 
 
Trist väder fick även Maya på sin födelsedag.....det regnar nämligen. Så idag blev det inte en så lång promenad.....och det tror jag Maya tyckte var helt ok....hahhaha.
 
Så Hipp Hipp HURRA på MAYAS 7:e födelsedag!!!!!! Jag lovar att du ska få ett paket om ca 2 veckor, när Kira återigen får leka som vanligt.
 
Här kommer lite blandade bilder på Maya genom åren som gått:
 
 
Så än en gång.....GRATTIS på födelesdagen älskade MAYA. Jag kan liksom inte fatta att det redan gått 7 år sedan denna underbara lilla vovve föddes.