Minisemester i Norrfällsviken

Från torsdagskväll till söndagförmiddag har jag, Jocke, Maya och Kira varit ute på äventyr med husbilen. Vi åkte till Norrfällsvikens Camping....och vi hade ringt tidigare under dagen för att boka plats. Det är i stort sett fullt på campingen och där vi brukar stå i vanliga fall var fullbokad. Vi hamnade på en grusplan intill skogen....men, det var faktiskt helt ok.....trots att vi inte kunde ställa ut staketet till hundarna.
 
Jag kommer nu att dela upp dagarna.....och vi börjar med fredagen (30/7). Vi börjar då med förmiddagen och vår långa promenad på nästan 2 timmar. Det är ju bara så vackert här i Norrfällsviken och det finns så många olika och välmarkerade stigar att följa....man går in i skogen och för en stund senare komma ut till klipporna och se havet.
 
Här kommer bilder från förmiddagens promenad...en av alla stigar man kan gå på. Denna stig börjar bara några 10-tal meter från vår husbil. Den stig vi följde går genom skog, förbi forngravar, över klapperstensfält, på klippor och på spångar genom landskapet. Detta är magi.....
 
 
Visst är det vackert
 
Husbil & Semester | |
Upp