Salusand

Idag tog vi en tur till Salusand.....jag är i stort behov av Vitamin Sea! Visst är skylten välkommnande..."Vi ses på stranden"....trots att det är is och snö på marken fortfarande. Man kan riktigt föreställa sig glada skratt, känna solens värme och höra måsarnas skri....bara av dessa fem ord. Eller hur?
 
 
När vi kom fram så var det som en isgata på marken och vi gled nedför. Men, skam den som ger sig....har jag tagit mig ända hit så ska jag banne mig se havet också. Jag och hundarna fortsatte över den isbeklädda sanden....med tungorna rätt i munnen. Det var tack och lov inte en isgata hela vägen ner....det fanns även lite mjukare snö att gå på.
 
 
ÄNTLIGEN! Som jag har längtat efter havet, vågorna och den salta havsdoften. Jag vågade inte ha hundarna lösa, genom att förr om åren har det legat en död säl på stranden + att Kira sticker iväg och jagar allt som blåser förbi henne (och, ja det blåser ordentligt idag). Men, med rullkopplen så kan de ändå springa och njuta med sanden unden trampdynorna. Jag njuter också....hade bara önskat att det hade funnits någon bänk att sitta på. Men, att sätta sig i den blöta och kalla sanden....nja, det kändes inte så lockande. Jag stod och tog in solen, havet och de vackra vyerna. Att havet kan vara så vackert....så otroligt vackert! Det som också var härligt var att det var bara vi där....inte en enda människa så långt ögat kan nå.
 
 
Här brukar vi ställa vår husbil när campingen är öppen under sommaren/hösten. Det är så himla synd att ägarna till denna camping ligger i någon rättsprocess angående ägandet...läs mer om detta här.  Salusands Camping var helt nedstängd förra sommaren....så vår tradition blev till grus. Vi brukar alltid börja och avsluta husbilssäsongen där. Ibland så tänker jag att: - Hur skulle det vara att driva en camping?. Om man hade en massa pengar så skulle man kunna göra denna underbara camping till något utöver det vanliga....det är ju så otroligt vackert här + sandstranden är helt underbar. Drömma kan man ju göra...det kostar ingenting!
 
 
 
Allmänt | |
Upp