Grått och trist ute...

Himlen är grå, vinterns sandande sätter sina spår och det började så smått att regna. Men, ut med hundarna måste man ändå. Ut och leta efter vårtecken.....i allt det gråa och bruna. Allt blir så fult nu när snön börjar försvinna.....och talesättet: "det som göms i snö kommer fram i tö", det stämmer verkligen. På långtradaren som står vid sedan av vägen står det "Energi på väg". Ja tack.....mer energi, det behöver jag verkligen. Energi behövs verkligen till oss alla....under dessa virustider.
 
 
Ute på lägdan satt det en massa skator.....så med andra ord - inga lösa hundar. Jag har nämligen två stycken pudeltjejer som ÄLSKAR att jaga fåglar.....suck! Nu börjar även flyttfåglarna komma tillbaka....och de brukar inta lägdorna innan isen försvinner från sjön.
 
 
Ett litet vårtecken.....ett grönt grässtrå i allt det döda bruna och vattnet porlar. Lite sol på det här så blir nog VÅR tillslut!
 
 
Nu börjar det regna...så nu är det inte så roligt ute längre.
 
 
Två svanar kom flygandes.....tänk att så vackra djur kan låta så illa! Men, detta är verkligen ett vårtecken om något...
 
 
Allmänt | |
Upp