Coronatider....

Åkte och handlade idag på Ica Kvantum i Örnsköldsvik....och blev faktiskt glatt överraskad över hur få bilar som var parkeringen. Kanske har människorna insett smittorisken ändå....för så här lite bilar brukar det aldrig vara på en söndag annars.
 
 
Direkt innanför ingången så har de satt ut en spritstation....för händerna. Det var verkligen fint gjort av affären tycker jag....och självklart så tog jag en spritservett och torkade av händerna, kundvagnens handtag och "varuskjutaren". Jag behövde verkligen inte tänka på att hålla avstånd med de andra som var inne på affären och handlade.
 
 
Tulpaner.....check, det måste jag köpa med mig hem......jag behöver verkligen få lite färg i tillvaron. Tulpanerna är ju så otroligt vackra med alla sina färger.
 
 
Toalettpapper fanns det gott om....men, torrgäst och mjöl var slut. Jag tror att nu under den karantän många sitter i (den äldre generationen), så måste de ha någonting att göra....så nu verkar alla baka matbröd och fikabröd.
 
 
Det är nu väldigt många kunder som beställer varorna de behöver på datorn....det kanske man ska testa på någongång. Men, nu när det var så lite människor på affären, så känns smittorisken ganska liten. Om coronaviruset blir mer allvarligt i Örnsköldsvik så kommer jag absolut börja med det.
 
Nu står de vackra tulpanerna i sin vas på köksön.....tänk, vad lite blommor kan göra gott för själen.
 
 
 
Allmänt | |
Upp