Annandag Midsommar....

Idag är det annandag midsommar och det är dags att packa ihop denna midsommarhelg och åka hem igen....för det är söndag och jobb i morgon. Vi åkte en annan väg hem....snacka om att det är vackert här i Höga Kusten.
 
 
Vi stannade till i entré Väst (Höga Kustenleden) på vägen hem för att fika en sista gång tillsammans denna helg. Här är det också otroligt vackert....så vackert att jag vill ut och vandra nu på en gång. Men, gräsmattan och blommorna där hemma kallar på oss...så det får helt enkelt bli en annan gång...
 
 
Nu åker vi igen.....och har sagt hejdå till varandra med coronakramar (när man kramar om sig själv). Tänk, vad snabbt man accepterar ett nytt levnadsssätt....vi är väldigt anpassningsbara om man så säger.
 
 
På vägen hem stannade vi till vid ett konstverk som man ser från E4:an. Jag fattar inte riktigt vad som menas med "med näsan mot iskanten"....men, den är häftig i solen sken.
 
 
Hemma igen....nu blir det till att bära igen. Denna gång ska allt från kyl och rys in + lite kläder (både rena och smutsiga). Sedan blir det dags för gräsmattan att få sig en omgång och blommorna skall få i sig lite vätska. Maya hon njuter av att återigen få rulla sig i det torra gräser som river så skönt....
 
 
Nu ska det bli så skönt med en dusch....