Kyckling Fajita....Slow Cooker

Ännu ett nytt recept - denna gång ska det bli kycklingfajita i slowcookern. Det är så spännande att få smaka hur denna rätt blir.....men, kycklingfajita är ju gott så det borde nog bli bra.
 
Ingredienser:
1 kg kycklingfilé
4-5 dl krossade tomater
3 paprikor i olika färger
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
1 påse fajitakrydda
salt och peppar
1 lime
2 tsk tamarisoja
olja till stekning
 
 
Gör så här:
Strimla kycklingfileérna och sten den så den får lite färg. Krydda med salt/peppar och ca 1 msk av fajitakryddan. 
Strimla lök, och paprika + att finhacka vitlöken.
Häll de krossade tomatern i botten på slow cookern och lägg de strimlade grönsakerna och löken ovanpå.
 
 
Lägg sist i den förstekta kycklingen. Strö över ca 2-3 msk fajitakrydda, saften utan en lime, tamarisoja och den finhackade vitlöken.
 
 
Sätt slow cookern på HÖG i 3 timmar.
 
Medan vi väntade på att maten skulle blir klar så provade vi en ny glöggsort - med smak av choklad och hjortron. Jag tyckte den var supergod...
 
 
Vid servering lyft ur kycklingen och grönsakerna ur vätskan och lägg på ett fat/skål. Serveras tillsammans med ris och mango chutney. Det var jättegott, men skulle ha haft lite mer kryddor i - vi var lite snåla med den.